Logo Goed Verblijven

Houten recreatiewoning Utrecht

Utrecht

Onze klant aan het woord

In Utrecht hebben wij een schitterend tuinhuis gerealiseerd. Wat meteen opvalt aan dit tuinhuis is de voorkant. De voorkant is volledig van glas wat een ruimtelijk effect creëert. Het hele tuinhuis is voorzien van een riante hoeveelheid ramen zodat er genoeg licht naar binnen valt. De klanten hebben gekozen voor een zwarte kleur wat een mooi contrast geeft met de hoeveelheid ramen. ook de zwarte kozijnen en het dak geven een strakke en moderne uitstraling.

Ontwerp

De gevelbekleding bestaat uit DumoWood. Dit houtsoort sluit naadloos aan op het klimaat in Nederland en zeer duurzaam. Dit heeft als voordeel dat het onderhoudsarm is het gaat erg lang mee. Hierdoor heeft u lang plezier van uw tuinhuis. De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout. dit is een duurzaam en sterk materiaal doordat het hout erg compact is. Het is bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden.

De achterzijde van het tuinhuis is voorzien van een blind bevestigde deur wat inhoud dat deze niet zichtbaar is. Dit zorgt voor een strakke uitstraling.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD