Logo Goed Verblijven

Garage Aalsmeer

Aalsmeer

Onze klant aan het woord

Schuur met carport Aalsmeer
In Aalsmeer, bij een riante villa, heeft Goed Verblijven een futuristische garage gebouwd die is voorzien van een mooi lijnenspel. De klant kwam bij Goed Verblijven met een mooi ontwerp met een strakke belijning. Om dit optimaal terug te laten komen in de uitwerking is er gebruik gemaakt van strakke, bewerkbare en onderhoudsvriendelijke materialen.

Door het verticale lijnenspel komt de gevelbekleding prachtig tot uiting. De delen zijn geventileerd aangebracht, dat wil zeggen met kleine kieren ertussen en daarachter een zwarte folie. De zwarte folie achter de wanden geeft het geheel een diepte gezicht.

De garage vergrijsd langzaam met de natuur mee waardoor het samenkomt met de tuin. De garage is voorzien van een dubbele carport met een vrije overspanning van 600 cm. waardoor er eenvoudig in te rijden is met twee auto’s. De berging daarachter is voorzien van isolatie en beplaat met meranti multiplex.

“Ik baal ervan dat ik mijn huis heb verkocht, inclusief de garage.”

 

Specificaties
Fundatie: Aanwezige vlonder als fundering gebruikt;
Wanden: Wanden bestaan uit regelwerk met isolatie;
Gevelbekleding: Red Cedar verticaal Rhombus profiel;
Binnen afwerking: Meranti multiplex;
Ramen /deuren: Hardhouten loopdeur bekleed met Cedar;
Dak: Bestaande uit plaatmateriaal, isolatie en EPDM folie.

Dit model heeft een aantal unieke elementen zoals de gevelbekleding die uiterst duurzaam en eigentijds is, het daktrim in de kleur antraciet en deur die verstopt wordt in de gevel. Het plafond in de carport is ook voorzien van Cedar Rhombus wat het nog strakker en eigentijdser maakt. De eigenaar heeft zijn echter verkocht: “Ik baal ervan dat ik mijn huis heb verkocht, inclusief garage. Ik heb namelijk nog nooit zo’n fijne garage gehad. Alleen zo’n goed bod kon ik niet laten liggen”.

Kortom, een modern meesterwerk waar eigenlijk twee futuristische auto’s horen te staan, maar aangezien de Google car nog niet uit is, is er hier bewust gekozen voor Duitse degelijkheid in de vorm van een Audi.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD