Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Soest

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Soest

Voor een klant in Soest hebben wij deze prachtige recreatiewoning gerealiseerd, die in nabij het woonhuis gebouwd heeft. Zo heeft de klant altijd toegang tot de woning, om hier het hele jaar uitgebreid gebruik van te maken. Voor de bouw van de woning had de klant een paar wensen.

  • Gebouwd in een unieke stijl
  • Woning met een verdieping
  • Multifunctioneel inzetbaar

Deze recreatiewoning is in Soest gebouwd met een 120 cm hoge borstwering. Dit zorgt voor extra stevigheid die nodig is, omdat de constructie in een zandrug is gebouwd. Boven deze gemetselde fundering zijn de wanden bekleed met Red Cedar hout. Voeg hier de prefab dakplaten en de wit afgewerkte kozijnen aan toe en de woning krijgt een uniek en landelijk karakter.

Met het prachtige uiterlijk voelt deze woning heel knus aan. Ik verblijf graag op de zolder, vanwaar ik van het uitzicht uit het dakkapel kan genieten.

Recreatiewoning met schuur

De woning is verdeeld in een schuur voor opslag en een aparte woonruimte, die zich aan de voorzijde bevindt. Het leefgedeelte is voorzien van ramen in meerdere hoeken, zodat er op elk moment van de dag veel natuurlijk licht naar binnen valt.

Via een vaste trap is er toegang tot de bovenverdieping, die dankzij de dakkapel extra ruimte heeft gekregen. Hierdoor krijgt de klant ook veel meer bewegingsvrijheid, zodat deze recreatiewoning in Soest geheel naar wens kan worden ingericht. Dit zorgt er ook voor dat dit bijgebouw ook gebruikt kan worden als mantelzorgwoning, atelier of een tuinkantoor.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Funderingsbalk, waarop gemetselde muur van 120 cm hoogte
Wanden: Binnenwanden afgetimmerd met underlayment
Dak: Gordingenkap voorzien van prefab dakplaten
Gevel: Red Cedar bekleding
Verdieping: Bekleed met Douglas sponningplanken, voorzien van dakkapel
Ramen/deuren: Hardhouten kozijnen
Trap: Vaste trap met balustradehekjes rondom verdieping

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD