Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Schipborg

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Schipborg

Te Schipborg hebben wij deze riante en unieke recreatiewoning gebouwd. Zowel het ontwerp als de algehele realisatie hiervan is volgens de wensen van onze klanten verlopen. De wensen die wij in acht hebben genomen waren onder andere:

  • Ruimte voor het hele gezin
  • Uitgebreid uitzicht op de bosrijke omgeving
  • Extra opslagruimte

De recreatiewoning in Schipborg is afgewerkt met Dumowood gevelbekleding, behandeld hout voor een duurzame afwerking van de woning. Door de zwarte afwerking staat de gevel prachtig in contrast met de dakpannen in leikleur en witte kozijnen. Hierdoor krijgt de recreatiewoning een typische uitstraling die mooi bij de omgeving past. Het zadeldak is voorzien van een afschuining, waaronder extra ruimte voor opslag is gecreëerd.

‘Deze woning is perfect voor ons grote gezin. We komen hier graag om met zijn allen vakantie te vieren. Het voelt een beetje als een tweede huis, maar dan los van het gewone werk- en schoolleven.’

recreatiewoning met overkapping voor het hele gezin

De recreatiewoning is voorzien van een riante leefruimte met woonkamer en open keuken. Door deze ruimte te voorzien van uitgebreide raampartijen heeft men prachtig zicht op de omgeving. Daarnaast is via de woonkamer toegang tot het terras, welke onder een overkapping is geplaatst. Optimaal genieten van de omgeving gegarandeerd.

Verder bestaat de benedenverdieping uit een slaapkamer, badkamer en een apart toilet. Via een vaste trap heeft men toegang tot de zolder. Op de zolder hebben we nog twee slaapkamers en een badkamer gerealiseerd. Het resultaat is een riante recreatiewoning met ruimte voor een groot gezin, waarin iedereen heerlijk vakantie kan vieren in Schipborg.

De recreatiewoning heeft een overkapping, geheel conform de wensen van de klant. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, tuinkantoor, poolhouse, mantelzorgwoning, tuinhuis, gastenverblijf en vele andere mogelijkheden. Ook interesse in een houten bouwwerk op maat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Wanden: Bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak met afschuining
Gevel: Bekleed met Dumowood, zwart afgewerkt
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD