Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Peize

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Peize

Voor klanten hebben wij op een uitgestrekt perceel in Peize deze recreatiewoning gebouwd. Omringd door de bosrijke omgeving een prachtige plek om helemaal tot rust te komen. Deze recreatiewoning is volledig volgens de wensen van onze klanten gebouwd. Deze waren onder andere:

  • Ruimte voor het hele gezin
  • Uitgebreid zicht op de omgeving
  • Extra opslagruimte

Deze recreatiewoning in Peize is voorzien van twee soorten gevelbekleding, welke op unieke wijze met elkaar zijn gecombineerd. De bekleding bestaat voor het grootste gedeelte uit zwart afgewerkt Waxedwood panelen, welke verticaal zijn geplaatst. Dit staat prachtig in contrast met de accentmuur in Red Cedar panelen, welke horizontaal zijn geplaatst. Het Red Cedar hout zal met de tijd vergrijzen en daardoor meer aansluiten op de zwarte gevelbekleding en kozijnen.

‘Prachtig de overstek en heel fijn dat hierin kasten zijn verwerkt. Nu hebben we alle nodige opslagruimte zonder dat we teveel kasten hebben staan, waardoor het nooit echt een rommeltje wordt. Een hele fijne plek om met het gezin vakantie te vieren.’

Recreatiewoning Peize met overstek

De recreatiewoning is zeer praktisch ingedeeld met een hal, twee slaapkamers, een badkamer en een leefruimte met woonkamer en open keuken. Met de tweede slaapkamer hebben we voor extra ruimte gezorgd, zodat het hele gezin van een heerlijke vakantie kan genieten. Rondom hebben we uitgebreide raampartijen geplaatst, zodat men vanaf elke zijde prachtig zicht op de omgeving heeft. Daarnaast zorgt dit voor uitgebreid natuurlijk licht in de recreatiewoning. Aan de zijde van de woonkamer en hoofdslaapkamer is de recreatiewoning voorzien van een overstek. Hierin zijn extra opslagruimtes en spots verwerkt. Zo wordt elke beschikbare ruimte optimaal benut.

Deze recreatiewoning is geheel conform de wensen van de klant gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een schuur, tuinkantoor, poolhouse, mantelzorgwoning, tuinhuis, gastenverblijf en vele andere mogelijkheden. Ook interesse in een houten bouwwerk op maat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Hardhouten fundering
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Combinatie van zwart Waxedwood en Red Cedar bekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout met dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD