Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Oudewater

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Oudewater

In Oudewater hebben wij deze recreatiewoning naast het woonhuis van onze klanten gerealiseerd. Naast recreatie voor henzelf is deze woning ook perfect als gastenverblijf te gebruiken. Voor het ontwerp hadden onze klanten een paar wensen.

  • Prachtige toevoeging aan hun woonhuis
  • Extra opbergruimte
  • Combinatie van modern en landelijk

We wilden ervoor zorgen dat dit tuinhuis perfect zou passen bij het woonhuis van onze klanten. Met het moderne design dat we voor ogen hadden is dit zeker gelukt. Het bijgebouw bestaat uit twee delen, die door middel van een overkapping worden verbonden. Voor de bekleding van het dak en de zijwanden hebben we gekozen voor metalen golfplaten, die wij op horizontale wijze gemonteerd hebben. De gevels aan de voor- en achterzijde hebben we bekleed met Douglas planken. Dit geeft de woning de strakke uiterlijke kenmerken van een schuur, die qua uitstraling perfect samengaat met het woonhuis.

‘Erg blij met de overkapping. De unieke uitstraling hiervan vinden we erg mooi en het is een leuke manier om de ruimtes te scheiden.’

Recreatiewoning met landelijk karakter

Aan de binnenzijde is de woonruimte afgewerkt met Douglas planken in rood/bruine kleur. Dit zorgt voor een landelijk karakter en een warme sfeer. De voorkant van het leefgedeelte is geheel afgewerkt met ramen, die tot aan de nok van het zadeldak rijken. Dit zorgt voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijke uitstraling. De woning is voorzien van een royale woonruimte met aansluitende badkamer.

Middels een laddertrap is er toegang tot de slaapkamer op de zolder. Om dit bijgebouw optimaal te kunnen gebruiken is deze ook voorzien van een berging, die door middel van een overkapping wordt verbonden. Zo kan het gebouw niet alleen dienstdoen als recreatiewoning en gastenverblijf, maar ook als schuur.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Betonplaat
Wanden: Binnenwanden leefruimte bekleed met Douglas planken
Berging: Wanden binnenzijde niet bekleed
Gevel: Zijwanden voorzien van golfplaten, voor- en achterzijde bekleed met Douglas planken
Dak: Zadeldak, bekleed met golfplaten
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout met dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD