Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Oostkapelle

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Oostkapelle

Klanten waren op zoek naar een recreatiewoning in het duingebied van Zeeland. Zij hebben gekozen voor een recreatiewoning in Oostkapelle, een prachtig dorpje. Deze hebben wij voor hen ontworpen en gebouwd. De gehele realisatie is in samenspraak met onze klanten verlopen. De wensen die wij in acht genomen hebben waren onder andere:

  • Uitgebreid uitzicht op de omgeving
  • Ruimte voor het hele gezin
  • Recreatiewoning met de nodige privacy

Deze recreatiewoning in Oostkapelle is voorzien van Modiwood gevelbekleding. Dit is behandeld hout dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Hiermee wordt een duurzame en onderhoudsvriendelijke recreatiewoning gegarandeerd. De woning heeft een prachtige uitstraling van een klassieke recreatiewoning, waarbij de dakpannen en kozijnen mooi afsteken tegen de kleur van de gevelbekleding. Aan een zijde is het zadeldak deels doorgetrokken, zodat hier een ruime overkapping is ontstaan. Zo heeft men ruimte om van schaduw te genieten op zonnige dagen.

‘We komen hier graag met ons gezin om helemaal tot rust te komen. Lekker weg van de drukke stad. De bovenverdieping is ideaal, daardoor hebben we genoeg ruimte voor iedereen. Met de tuin en heg erbij voelde het meteen als ons eigen plekje. Heel fijn dat we niet meer steeds naar een vakantiehuis hoeven te zoeken.’

Recreatiewoning Oostkapelle met drie slaapkamers

Deze recreatiewoning is voorzien van een verdieping. Hierdoor hebben we maar liefst 3 slaapkamers kunnen realiseren, zodat er ruimte is voor het hele gezin. Daarnaast is de begane grond open en praktisch ingericht. Deze bestaat uit een riante leefruimte met woonkamer en open keuken, een gang, badkamer en apart toilet.

Door de leefruimte open te houden hebben we een prachtig centraal punt gecreëerd, waarin men voldoende ruimte heeft om met zijn allen samen te komen. Daarnaast bieden twee openslaande deuren in de woonkamer toegang tot de tuin, zodat buiten direct met binnen kan worden verbonden. Een prachtige plek om van het samenzijn en van de natuur te genieten.

De recreatiewoning in Oostkapelle is volledig volgens de wensen van onze klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten buitenverblijven realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinkantoor, garage, poolhouse, gastenverblijf, tuinhuis, mantelzorgwoning en vele andere houten bouwwerken. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak voorzien van dakpannen
Gevel: Modiwood gevelbekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD