Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Noordwijk

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Noordwijk

Voor klanten hebben wij in Noordwijk deze riante recreatiewoning gebouwd. Een prachtige woning in de buurt van de zee, zodat optimaal van heerlijke vakanties kan worden genoten. Deze recreatiewoning is volledig in samenspraak met onze klanten gerealiseerd. De wensen die wij in acht hebben genomen waren onder andere:

  • Recreatiewoning met terras
  • Ruimte voor het hele gezin
  • Veel natuurlijke lichtinval

Deze recreatiewoning is uitgevoerd met Red Cedar gevelbekleding, een houtsoort dat bestand is tegen alle weersinvloeden. In combinatie zorgt dit voor een duurzame en zeer onderhoudsvriendelijke recreatiewoning. Met de tijd zal het hout op egale wijze vergrijzen. Hierdoor zal de gehele woning prachtig wegvallen in de omgeving. Daarnaast hebben we de recreatiewoning voorzien van een terras, welke ook bestaat uit Red Cedar. Hierdoor wordt het een prachtig samenhangend geheel.

Aan de binnenzijde hebben we de houten spanten in het zicht gelaten, zodat de recreatiewoning een authentiek karakter krijgt. Met uitgebreide raampartijen heeft men prachtig zicht op buiten en komt veel natuurlijk licht naar binnen. Door middel van openslaande deuren kan het terras direct met de woonkamer worden betrokken.

‘We komen hier graag om met het hele gezin vakantie te vieren. Heerlijk om de deuren in de kamer open te houden en van het terras en de buitenlucht te genieten.’

Recreatiewoning Noordwijk met terras

De recreatiewoning in Noordwijk is voorzien van een riante leefruimte met woonkamer en open keuken. Een perfecte plek om samen te komen en samen te recreëren. Daarnaast hebben we de woning voorzien van een hal, twee slaapkamers en een badkamer met het toilet apart. Om voor extra slaapruimte en tevens speelruimte voor de kinderen te zorgen hebben we ook een vide toegevoegd. Deze bevindt zich boven de slaapkamers en is bereikbaar via een laddertrap. Kortom: deze recreatiewoning is een perfecte plek om met het hele gezin van te genieten van Noordwijk.

Deze recreatiewoning is conform de wensen van onze klanten gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een tuinkantoor, garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak met felsen dakbedekking
Gevel: Bekleed met Red Cedar
Ramen/deuren: Bestaande uit kunststof en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD