Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Hoogwoud

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Hoogwoud

Voor klanten hebben wij deze prachtige recreatiewoning in Hoogwoud gebouwd. Zij waren op zoek naar een recreatiewoning, welke ook zeer geschikt is als mantelzorgwoning. In samenspraak met onze klanten hebben wij deze houten recreatiewoning ontworpen en gebouwd. De wensend die wij in acht hebben genomen waren onder andere:

  • Milieuvriendelijke woning
  • Inspelen op het prachtige uitzicht
  • Recreatiewoning met garage

Deze recreatiewoning is voorzien van Waxedwood bekleding. Door de behandeling is het hout bestand tegen alle weersinvloeden, zodat een duurzame constructie wordt gegarandeerd. Daarnaast hebben we gekozen voor een stenen borstwering. Dit staat prachtig in contrast met de zwarte gevelbekleding en zorgt voor een zeer onderhoudsvriendelijke woning. Een moderne recreatiewoning met een authentiek karakter. Daarnaast hebben we het op het L-vormige dak zonnepanelen geïnstalleerd. Zo kan men op milieuvriendelijke wijze energie opwekken.

‘Een hele fijne plek om met het gezin vakantie te vieren. We willen de woning ook gaan inzetten als mantelzorgwoning, zodat onze ouders in een fijne omgeving van hun oude dag kunnen genieten.’

Recreatiewoning met garage

Deze recreatiewoning in Hoogwoud is voorzien van een garage en verdieping. Zo is er ruimte om de auto veilig te parkeren en kan men op de zolder een extra slaapkamer realiseren. Hierdoor is er ruimte voor het hele gezin. Daarnaast bestaat deze recreatiewoning op de begane grond uit een hal, slaapkamer, badkamer en leefruimte met woonkamer en open keuken. In de leefruimte hebben we het dak opengelaten. Dit zorgt voor een authentiek karakter en zeer ruimtelijk gevoel. Door uitgebreide raampartijen heeft men prachtig uitzicht op de omgeving. Door middel van openslaande deuren kan de woonkamer direct met buiten worden verbonden. Een prachtige manier om van de natuur te genieten en meer ruimte te creëren.

Deze recreatiewoning en tevens mantelzorgwoning is volledig conform de wensen van onze klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinkantoor, gastenverblijf, garage, tuinhuis, poolhouse en vele andere buitenverblijven. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak voorzien van zonnepanelen
Gevel: Zwart Waxedwood bekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout met dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD