Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Emst

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Emst

Een koppel kwam naar ons toe voor een recreatiewoning in de bosrijke omgeving van Emst. Zij wilden optimaal van de natuur kunnen genieten. Het was dan ook de bedoeling dat de recreatiewoning hier geheel op afgestemd zou worden. Daarom hadden onze klanten de volgende wensen:

  • Buiten zoveel mogelijk met binnen betrekken
  • Voldoende beschutting voor het buitenzijn
  • Geschikt om ook langere periodes in te verblijven

Voor de gevelbekleding is gekozen voor Cedar in combinatie met gemodificeerd hout. Dit zorgt niet alleen voor een rustieke uitstraling, maar ook voor een duurzame afwerking van de recreatiewoning. Zowel de vloer als de wanden zijn geïsoleerd. Zo kunnen de klanten in Emst het hele jaar door gebruik maken van de woning, ook wanneer het wat kouder wordt. De infrarood vloerverwarming draagt hieraan bij, doordat deze de hele woning heerlijk verwarmt. De duurzaamheid is doorgevoerd naar het kozijnwerk. Dit bestaat uit kunststof met een verdiept profiel. Hierdoor krijgen de kozijnen de uitstraling van hardhout, terwijl deze toch onderhoudsarm zijn.

Prachtig al die ramen, nu kunnen we vanaf elke kamer en hoek van buiten blijven genieten.

Recreatiewoning met vrij uitzicht

Deze recreatiewoning in Emst maakt het mogelijk om altijd van de buitenomgeving te genieten. Dit komt door de plaatsing van de vele ramen. De woning bestaat uit een riante open woonruimte, een kleine hal, badkamer met apart toilet en twee slaapkamers. Zowel de woonkamer met open keuken als de slaapkamers zijn voorzien van hoge en brede ramen. Hierdoor komt niet alleen veel natuurlijk licht naar binnen, maar kan men ook optimaal van het vrije uitzicht genieten.

De woonruimte bevindt zich in de hoek van de twee zichtzijdes van de woning, zodat men van hieruit het beste zicht heeft op al het wild dat langs komt. Door langs deze zijdes een overkapping te plaatsen kunnen onze klanten heerlijk buiten zitten, ook wanneer het regent.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Betonplaat met vorstrand
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Wanden: Accentmuur woonkamer bekleed met Cedar
Kozijnen: Kunststof met verdiept profiel, hardhouten uitstraling
Gevel: Bekleding bestaande uit Cedar in combinatie met gemodificeerd hout
Vloer: Voorzien van infrarood verwarming voor stralingswarmte

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD