Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Egmond

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Egmond

Klanten waren op zoek naar een vakantiehuis in Egmond, maar vonden het moeilijk om de juiste te vinden. Daarom hebben zij ervoor gekozen om onze hulp in te schakelen, zodat zij een recreatiewoning konden laten bouwen die geheel aan huns wensen zou voldoen. Met deze recreatiewoning in Egmond is dat zeker gelukt. Bij het ontwerpen en bouwen hebben wij alle wensen van onze klanten in acht genomen, deze waren onder andere:

  • Praktische indeling
  • Veel natuurlijk lichtinval
  • Ruime woonkamer en keuken

Deze recreatiewoning is voorzien van Nobelwood gevelbekleding, waarmee een duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking wordt gegarandeerd. Daarnaast zal het hout op natuurlijke wijze vergrijzen, waardoor de recreatiewoning met de jaren alleen maar mooier zal worden. Hierdoor sluit de kleur van de wanden steeds meer aan op de kozijnen, waardoor alles een samenhangend geheel wordt wat mooi in de omgeving staat.

‘Heel blij met deze recreatiewoning, deze is voor ons groot genoeg. We wilden meer aandacht besteden aan de leefruimte, daarom hebben we gekozen voor een grotere woonkamer met open keuken. Dit was voor ons belangrijk, omdat we hier de meeste tijd in doorbrengen en ook graag vrienden willen uitnodigen.’

Recreatiewoning met riante leefruimte

Recreatiewoning Egmond is uitgerust met een riante leefruimte, waarin men tot in de nok van het zadeldak kijkt. Dit zorgt niet alleen voor een ruimtelijke maar ook voor een landelijke uitstraling, waarin volop van de vakantie kan worden genoten. Aan de voorzijde is de woning voorzien van twee openslaande deuren, zodat de leefruimte direct met buiten kan worden verbonden. Via de woonkamer met open keuken is toegang tot de aangrenzende badkamer en twee slaapkamers. Al met al een compacte recreatiewoning, welke van alle gemakken is voorzien. Een prachtige woning voor weekendjes weg in Egmond of om een welverdiende vakantie te vieren.

Deze recreatiewoning is conform de wensen van onze klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten buitenverblijven realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis, tuinkantoor, garage, poolhouse of een compleet gastenverblijf of mantelzorgwoning. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden van vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak met metalen dakpannen
Gevel: Bekleed met Nobelwood
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD