Recreatiewoning Dalfsen

Dalfsen

BEVINDINGEN KLANT

Recreatiewoning Dalfsen

Klanten in Dalfsen hadden in een bosrijke omgeving grond voor een recreatiewoning aangeschaft. Dit gaf hen de ruimte om een recreatiewoning te bouwen, die zij geheel naar eigen wens konden vormgeven. Het ontwerp en de bouw hiervan hebben zij aan ons overgelaten. De realisatie van de recreatiewoning is volgens de wensen van onze klanten verlopen. Deze waren onder andere:
• Ruimte voor het hele gezin
• Onderhoudsvrije recreatiewoning
• Van binnen uitgebreid zicht op de omgeving

De recreatiewoning is vlak naast de Vecht gebouwd. Daarom is ervoor gekozen om de woning op een verhoging te plaatsen, zodat deze droog blijft als water buiten de oevers treedt. De recreatiewoning zelf is opgebouwd uit een stalen constructie met houten betimmering. In combinatie met de kunststof kozijnen is deze recreatiewoning nagenoeg onderhoudsvrij. Voor de buitenbekleding is gekozen voor Waxedwood. Dit behandelde hout is bestand tegen weersinvloeden, zodat een lange en onderhoudsarme levensduur wordt gegarandeerd. Daarnaast vergrijst het hout op natuurlijke wijze, waardoor de recreatiewoning helemaal op zal gaan in de omgeving.

‘Heel mooi dat de verhoging aan de voorkant doorgetrokken is. Nu is het net alsof we een recreatiewoning met veranda hebben. Nog meer ruimte om van de rust te genieten.’

De recreatiewoning is voorzien van een riante leefruimte met woonkamer en open keuken. Deze heeft aan de voorzijde en weerszijden ramen in verschillende hoogtes en breedtes. Dit zorgt voor uitgebreide lichtinval, een prachtig uitzicht en een ruimtelijke uitstraling. Daarnaast hebben we ook in de rest van de recreatiewoning beglazing in verschillende hoogtes toegepast. Zo kan men vanaf elke ruimte van de omgeving genieten, terwijl voldoende natuurlijk licht naar binnen valt.
Om voor extra ruimte te zorgen hebben we deze recreatiewoning uitgebreid met een zolder, welke bereikbaar is via een vaste trap. Hierdoor hebben we zowel beneden als boven twee slaapkamers kunnen realiseren. In combinatie met de badkamer en een apart toilet is deze recreatiewoning zeer geschikt om met het hele gezin goed te verblijven.
Deze recreatiewoning in Dalfsen is volledig conform de wensen van onze klanten gemaakt. Naar wens kan deze ook eenvoudig worden heringericht om als mantelzorgwoning te dienen. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook een gastenverblijf, tuinkantoor, tuinhuis, garage, poolhouse of andere buitenverblijf realiseren. Deze kunnen wij geheel naar uw wensen ontwerpen en bouwen. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit bewapend beton
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak voorzien van oranje dakpannen
Gevel: Voorzien van Waxedwood gevelbekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit kunststof

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu