Recreatiewoning Barneveld

Barneveld

BEVINDINGEN KLANT

In overleg met meneer en mevrouw in Barneveld hebben wij een grote mantelzorgwoning gebouwd van ruim 100m2. Deze recreatiewoning is zo ontworpen dat er met gemak met 4-5 personen gewoond kan worden. Tijdens het gesprek groeide het idee voor de woning van 9 naar 10,5 meter. Daarnaast was er de behoefte een slaapkamer op de begane grond te hebben, met oog op levensloopbestendige mantelzorgwoning. Ook de positie van een ruime entree, berging, badkamer met afzonderlijke toilet en riante keuken/kamer typeren deze recreatiewoning. Tijdens het gesprek kwamen de volgende wensen naar voren:

– Beneden, slaapkamer, badkamer, toilet, riante keuken/woonkamer en berging.
– Veranda, indien mogelijk
– Boven 2 slaapkamers en een overloop

Al schetsend en heen- en weer gepraat/gemaild/gebeld en gefacetimed is de huidige recreatiewoning tot stand gekomen. Deze recreatiewoning is voorzien van een platdak en zadeldak. Vanwege de benodigde ruimte was het niet noodzakelijk om boven nog meer ruimte te creëren. De aanbouw met platdak wordt gebruikt als overkapping, badkamer, toilet en entree.

Aangezien het een recreatiewoning is, is er gekozen voor een goede gevelbekleding welke weinig onderhoud vergt. Namelijk ModiWood en hardhouten kozijnen. Tevens is het model optimaal geïsoleerd waardoor het binnen, tijdens een warme zomerdag, nog koel genoeg was voor onze stukadoor.

“Het voelt gewoon onwerkelijk om in deze recreatiewoning te mogen wonen.”

Specificaties

– Fundatie: Betonvloer met kantplank geïsoleerd en vorstrand
– Wanden: Wanden bestaan uit regelwerk met isolatie RC4.5
– Gevelbekleding: ModiWood zwart, Zweeds rabat
– Binnen afwerking: Gips en stucwerk Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout met dubbele beglazing.
– Dak: Bestaande uit Unilin dakplaten met OVH dakpannen

Onlangs is er in overleg met de klant een open dag geweest waarbij klanten de woning konden bekijken. Dankzij het grote enthousiasme van de bewoners is deze dag zeer succesvol geworden. Meerdere malen hebben zij hun grote enthousiasme geuit in de woorden: “het voelt gewoon onwerkelijk om in deze recreatiewoning te mogen wonen, zo mooi”. De recreatiewoning wordt binnenkort exact hetzelfde in Amersfoort en in Ouddorp gebouwd. In Amersfoort betreft het een mantelzorgwoning. Mede door het leuke contact een mooie realisatie dat een sprekende referentie voor Goed Verblijven is geworden.

Het model is uiteraard volledig aanpasbaar. Bezoek binnenkort ook ons nieuwe model die in Hooglanderveen gebouwd gaat worden.

Heeft u Interesse? Neem contact met ons op.

Houten mantelzorgwoning, recreatiewoning Barneveld
Houten mantelzorgwoning, recreatiewoning Barneveld
Houten mantelzorgwoning, recreatiewoning Barneveld
Houten mantelzorgwoning, recreatiewoning Barneveld
Houten mantelzorgwoning, recreatiewoning Barneveld
Houten mantelzorgwoning, recreatiewoning Barneveld

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD

Menu