Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Vrouwenakker

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Vrouwenakker

Voor klanten in Vrouwenakker is deze mantelzorgwoning op maat gerealiseerd in de buurt van hun woonhuis. Goed Verblijven heeft deze conform de wensen van onze klanten gebouwd, waarbij ook de regels voor mantelzorgwoningen in acht zijn genomen. Dit betekent dat er ruimte is voor een huishouden van twee personen, terwijl het totale oppervlak niet boven de 100m2 uitkomt. De wensen waar we op hebben ingespeeld zijn onder andere:

  • Praktisch en economisch ontwerp
  • Extra bergingsruimte
  • Onderhoudsvriendelijk

Om voor een onderhoudsarme mantelzorgwoning te zorgen hebben we gekozen voor Waxedwood gevelbekleding. Voor bescherming tegen vocht heeft het hout een behandeling ondergaan. Het resultaat is een onderhoudsarme mantelzorgwoning, waar men nog jarenlang van kan genieten. Een ander voordeel van Waxedwood is het prachtige uiterlijk. De bruine kleur zal na verloop van tijd op een natuurlijke manier vergrijzen, waardoor de woning een unieke uitstraling krijgt.

‘Wij zijn heel blij met de verdieping en de extra ruimte die we hierdoor hebben gekregen. Nu blijft de indeling overzichtelijk en is er genoeg ruimte over voor een mancave om in terug te trekken.’

Mantelzorgwoning 60 m2 oppervlakte

Met een oppervlakte van meer dan 60 m2 is dit model mantelzorgwoning een heus woonhuis. Voorzien van een praktische indeling met een gang, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een riante badkamer en een verdieping. Via een vaste trap heeft men toegang tot de zolder die over de gehele woning reikt. Deze extra ruimte zorgt voor nog meer inrichtingsvrijheid. Dit zorgt ervoor dat de mantelzorgwoning in de toekomst eenvoudig kan worden omgezet tot recreatiewoning of gastenverblijf. Om voor extra berging te zorgen is de vaste trap afgewerkt met een trapkast, zodat ook deze ruimte optimaal kan worden benut.

Deze mantelzorgwoning in Vrouwenakker heeft een hoge isolatiewaarde. Daarom hebben we ervoor gekozen om vloerverwarming aan te leggen. Dit zorgt ervoor dat de woning op efficiënte wijze wordt verwarmd, zodat men hier ook in de wintermaanden comfortabel woont.

Het is ook mogelijk om dit model als recreatiewoning, gastenverblijf, atelier of tuinkantoor te maken. Wij leveren maatwerk dat geheel naar uw wensen kan worden vervaardigd. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Fundering: Hardhouten ringbalk bevestigd aan betonvloer
Wanden: Bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak met 3kroonsplaten
Gevel: Waxedwood bekleding
Verdieping: Bestaande uit onbehandeld vuren
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout met dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD