Mantelzorgwoning Voorburg

Voorburg

BEVINDINGEN KLANT

Mantelzorgwoning Voorburg

Klanten in Voorburg waren op zoek naar een mantelzorgwoning voor een van hun ouders, die zij in de buurt van hun eigen huis wilden laten bouwen. Hun riante tuin bood hiervoor de perfecte locatie. Daarom is ervoor gekozen om de woning op die plaats te realiseren. Zo kan worden geprofiteerd van mantelzorgwoning voordelen. Zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen, terwijl gezelschap en nodige zorg altijd in de buurt zijn. Voor de woning zelf hadden onze klanten een aantal wensen, waaronder:
• Compact en toch een complete woning
• Gelijkvloers met een praktische indeling
• Duurzame afwerking

Voor de buitenbekleding is gekozen voor Lariks, een harshoudende houtsoort. Door de hoeveelheid hars is dit hout op een natuurlijke manier geïmpregneerd. Het gevolg is dat het hout minder gevoelig is tegen vocht, waardoor deze bestand is tegen alle weersinvloeden. Een andere eigenschap van Lariks is dat deze na verloop van tijd steeds harder wordt. Hierdoor wordt een langdurig stevige constructie gegarandeerd. Wordt de mantelzorgwoning tijdelijk bewoond, dan kan deze alsnog jarenlang dienstdoen als recreatiewoning, gastenverblijf of tuinkantoor.

De woning is perfect en staat mooi in onze tuin. Klein, maar toch van alle gemakken voorzien.

Om alle nodige ruimte te hebben is een mantelzorgwoning van 100 m2 niet nodig. Dat hebben wij laten zien door deze mantelzorgwoning op slechts 40 m2 te bouwen. Ondanks het compacte formaat is er ruimte voor een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. Dit is terug te zien op de mantelzorgwoning plattegrond die de efficiënte indeling weergeeft. Door de woning gelijkvloers te houden is deze voor iedereen zeer toegankelijk, ook voor personen die slecht ter been zijn. Daarnaast is de mantelzorgwoning geïsoleerd, zodat men hier het hele jaar door comfortabel woont. Ook in de koude wintermaanden is het hier goed verblijven.
Deze mantelzorgwoning op maat is geheel naar de wensen van onze klanten ingericht. Ook een recreatiewoning, tuinkantoor of andere buitenplaats kunnen wij volledig op maat en conform uw wensen maken. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Vloer: Bewapend beton, vlak afgewerkt
Wanden: Houten regelwerk met diagonalen voor extra stabiliteit
Dak: Puntdak, afgewerkt met dakpannen
Gevel: Bekleed met Lariks
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout, kozijnen voorzien van tochtstrippen
Isolatie: Vloer wanden en dak voorzien van isolatie

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu