Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Vinkeveen

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Vinkeveen

Op een schiereiland in Vinkeveen hebben wij een unieke mantelzorgwoning mogen bouwen. Hoewel het voor ons een moeilijk bereikbare locatie was, hebben wij samen met de klant een prachtige woning kunnen realiseren. Hiervoor waar een paar wensen waar wij op ingespeeld hebben.

  • Grote open woonruimte
  • Veel natuurlijk licht
  • Overzichtelijke indeling

Voor de gevelbekleding is gekozen voor Cedar hout. Dit is een duurzame houtsoort dat op natuurlijke wijze vergrijst. Vergrijzing van het hout zorgt ervoor dat de woning met de jaren steeds mooier wordt. Op de foto’s is het proces duidelijk te zien, waarbij ook naar voren komt hoe de woning steeds meer opgaat in de omgeving. Door de woonruimte aan drie zijdes van ramen te voorzien komt er de hele dag door veel natuurlijk licht naar binnen. Zo kan er op elk moment van de dag worden genoten van de prachtige omgeving.

 ‘Dankzij de grote open ruimte is er geen ingewikkelde indeling. Hierdoor is het huis mooi en overzichtelijk tegelijk.’

Comfortabel en zeer toegankelijk

In samenspraak met de klant hebben we meer nadruk op de woonruimte gelegd. Zo is de woning voorzien van een zeer ruime woonkamer met open keuken voor optimale bewegingsvrijheid. Via deze grote ruimte is toegang tot de badkamer en maar liefst drie slaapkamers. Deze zijn klein, maar toch zeer functioneel. Zo heeft deze woning alles wat nodig is om comfortabel te wonen. Door de woning gelijkvloers te maken en de indeling ingetogen is deze voor iedereen zeer toegankelijk. Tevens kan deze mantelzorgwoning in Vinkeveen ook uitstekend dienstdoen als recreatiewoning.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Fundering: Beton
Dak: Plat dak voorzien van EPDM bedekking
Wanden: Binnenwanden afgewerkt met gips, wit afgewerkt
Gevel: Cedar gevelbekleding
Ramen: Kunststof kozijnen
Vloer: Laminaat met vloerverwarming

Niets gevonden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD