Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Noordwijk

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Noordwijk

Klanten wilden in Noordwijk een mantelzorgwoning laten bouwen, wat wij met veel plezier voor hen hebben gedaan. Dankzij de zorgwoning kunnen hun ouders langer op zichzelf blijven wonen, terwijl de nodige zorg toch in de buurt is. Voor de mantelzorgwoning hadden onze klanten een aantal wensen, waaronder:

  • Een woning die rust uitstraalt
  • Overzichtelijke indeling
  • Ook comfortabel buiten zitten

Voor de gevelbekleding hebben we gekozen voor Cedar hout, dat is afgewerkt in een groene tint. Dit staat prachtig in contrast met de witte kozijnen en de zwarte dakpannen. Hiermee hebben we de sfeer van het strand van Noordwijk naar deze mantelzorgwoning kunnen halen. Een oase van rust, waar de ouders van onze klanten zorgeloos van hun oude dag kunnen genieten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het gebruik van duurzame materialen, waardoor de woning vrijwel geen onderhoud nodig heeft.

‘Heel blij met het grote terras. Nu hebben we een fijne plek om met de familie samen te komen.’

Gelijkvloers met veel natuurlijk lichtinval

Ook van binnenuit straalt deze gelijkvloerse zorgwoning rust uit. Dit komt mede door het gebruik van veel ramen, waardoor de woning een uitgebreid natuurlijke lichtinval heeft. Ook de riante woonruimte met open keuken draagt hieraan bij. Deze hebben wij voorzien van een ingebouwde bank met opslagruimte. Zo blijft de keuken ruimtelijk ingericht, terwijl deze toch voldoende zittingen en berging heeft.

Via een halletje vanuit de woonruimte is toegang tot de badkamer en slaapkamers. Door deze functioneel in te delen hebben we de mantelzorgwoning overzichtelijk gehouden. We hebben zelfs een derde slaapkamer kunnen realiseren, zodat er ruimte is voor logees. Ook kan deze ruimte naar wens worden ingericht als een werkkamer.

Doet deze mantelzorgwoning in Noordwijk slechts tijdelijk dienst als zorgwoning, dan kan deze naderhand eenvoudig omgetoverd worden tot recreatiewoning, gastenverblijf of tuinkantoor. Wij leveren maatwerk dat geheel naar uw wensen kan worden vervaardigd. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Wandbekleding: Gemodificeerd hout met groene tint
Dak: Zadeldak met zwarte dakpannen
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout, wit afgewerkt

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD