Logo Goed Verblijven

Recreatiewoning Noordwijk

Noordwijk

Onze klant aan het woord

Recreatiewoning Noordwijk

Klanten in Noordwijk wilden in de buurt van de zee een recreatiewoning bouwen. Zij hebben ervoor gekozen om deze onder architectuur te laten bouwen. Wij hebben dit samen met een architect met veel plezier gedaan. De moderne afwerking van de woning komt goed tot zijn recht in de omgeving. Voor het ontwerp en de bouw hadden onze klanten een aantal wensen, waaronder:
• Genoeg ruimte voor het hele gezin
• Luxe uitstraling
• Praktische indeling

Het thema all black staat bij deze recreatiewoning centraal, zodat deze een moderne en luxe uitstraling krijgt. Daarom hebben we voor zwarte gevelbekleding gekozen. De glazen voorpui, die tot aan de nok van het dak reikt, draagt bij aan de moderne look. Dit maakt de recreatiewoning een luxe oord. Dit geeft onze klanten het gevoel op een luxe vakantie te zijn, zodat ze optimaal van de recreatiewoning kunnen genieten. Omdat de recreatiewoning in de buurt van de zee is gebouwd, hebben we voor premium materialen gekozen. Zo hebben we de woning afgewerkt met zwarte gevelbekleding van gemodificeerd hout en aluminium kozijnen. Het resultaat is een duurzame recreatiewoning die bestand is tegen het zeeklimaat.

Heerlijk om hier met hele gezin te verblijven. De glazen voorpui maakt het helemaal af. Nu kunnen we optimaal van de omgeving genieten en in de avond maakt dit de woning heel sfeervol.

Deze recreatiewoning heeft een hoogte van maar liefst zes meter. Daardoor hebben wij een zeer ruime bovenverdieping kunnen realiseren, waar ruimte is voor twee slaapkamers en een apart toilet. De verdieping is bereikbaar via een vaste trap, die is voorzien van een trapkast voor extra bergruimte. De begane grond bestaat uit een woonkamer met open keuken, badkamer, apart toilet en nog twee slaapkamers. Zo biedt de recreatiewoning ruimte voor het hele gezin. Een prachtige afwerking is de vloer die we gevlinderd en gepolijst hebben. Dit zorgt voor een strakke afwerking, waardoor de woning ook van binnen een luxe uitstraling krijgt.
Deze recreatiewoning op maat is geheel volgens de wensen van onze klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk hoog in het vaandel hebben staan, kunnen wij voor elke situatie het gewenste buitenverblijf realiseren. Ook interesse in een recreatiewoning, gastenverblijf, mantelzorgwoning, tuinkantoor of een ander bijgebouw op maat? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bewapend beton
Muren: Binnenwanden afgewerkt met gips
Dak: Zadeldak met felsen staal dakbedekking
Gevel: Bekleed met gemodificeerd hout
Deuren/ramen: Bestaande uit aluminium kozijnen

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD