Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Hattem

Hattem

Onze klant aan het woord

Wij hebben een mantelzorg in een villawijk van Hattem mogen realiseren. Het eindresultaat was helemaal naar wens van de klant. De mantelzorgwoning staat achter in de tuin. Het woonhuis ligt wat hoger waardoor je niet de mantelzorgwoning in kan kijken. Dit was de wens van de klant. Aangelegd worden. De ligging van de mantelzorgwoning is prachtig. Het staat achter in de tuin onder een grote maar ook prachtige eikenboom.

Ontwerp

Het unieke en leuke van deze woning is het dak. Het woonhuis kijkt op het groene dak van de mantelzorgwoning! Doordat de mantelzorgwoning uitgevoerd is met een lessenaars dak kan er een prachtig groendak aangelegd worden.

Er is gekozen voor Cedarhout. Er is hiervoor gekozen omdat dit houtsoort door de jaren heen kan vergrijzen. Het geeft een prachtig contrast met de donkere kozijnen.

Het slaapgedeelte heeft geen eigen kamer maar is doorlopend met de keuken en het woongedeelte. Dit heeft als voordeel dat het niet veel moeite kost en het goed bereikbaar is voor een eventuele rolstoel.

De grote hoeveelheid stralen luxe uit en heeft als voordeel dat er veel uitzicht is. Een ander voordeel is dat er op deze manier voldoende daglicht is in de woning.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD