Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Emmen

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Emmen

In de bosrijke omgeving te Emmen hebben wij deze prachtige mantelzorgwoning gerealiseerd. Deze mantelzorgwoning hebben wij aan de bestaande woning gebouwd. Zowel het ontwerp als de bouw van de woning is in samenspraak met de klant verlopen. Een aantal van de wensen die wij acht hebben genomen zijn:

  • Praktische indeling
  • Mantelzorgwoning als aanbouw
  • Uitgebreid uitzicht op de omgeving

Deze aanbouw mantelzorgwoning is voorzien van Waxedwood gevelbekleding. Het hout heeft een behandeling ondergaan, zodat dit bestand is tegen alle weersinvloeden. Hiermee wordt een zeer duurzame constructie gegarandeerd. Daarnaast zal het hout op egale wijze gaan vergrijzen, zodat de woning opgaat in de omgeving. Bovendien steekt het grijs prachtig af tegen de witte kozijnen.

‘Een prachtige en hele fijne woning voor mijn moeder om in te wonen. Ze kan genieten van de omgeving en ik ben altijd in de buurt. Deze mantelzorgwoning is een uitkomst die mij een hoop rust geeft.’

Mantelzorgwoning in de natuur

De mantelzorgwoning bestaat uit een praktische indeling met een leefruimte met woonkamer en open keuken, een badkamer en een slaapkamer. Door de woning van uitgebreide raampartijen te voorzien kan men optimaal van het daglicht en uitzicht genieten. Daarnaast hebben we de woonkamer voorzien van openslaande deuren, zodat buiten direct met binnen kan worden betrokken. Een prachtige plek in de bossen om met alle nodige rust en privacy oud te worden.

In Emmen is deze mantelzorgwoning aangebouwd aan de bestaande woning. Omdat wij maatwerk leveren, kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een recreatiewoning, tuinkantoor, tuinhuis, gastenverblijf, poolhouse, garage en nog vele andere bouwwerken. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden bestaande uit vuren stijl- en regelwerk
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Gevel: Waxedwood gevelbekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD