Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Elspeet

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Elspeet

Klanten in Elspeet waren op zoek naar een mantelzorgwoning. Deze wilden zij in de nabijheid van hun woonhuis en de prachtige omgeving plaatsen. Samen met hen zijn wij tot een oplossing gekomen en hebben wij deze mantelzorgwoning in Elspeet gerealiseerd. De wensen waar wij op ingespeeld hebben waren onder andere:

  • Goede isolatie en zonnepanelen
  • Fijne plek om buiten te zitten
  • Voldoende opslagruimte

Door de juiste materialen te gebruiken is deze mantelzorgwoning duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Zo is de woning voorzien van Dumowood gevelbekleding en kunststof kozijnen, welke bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Daarnaast hebben we op het zadeldak zonnepanelen gemonteerd. Zo wordt op milieuvriendelijke wijze energie opgewekt om comfortabel te wonen in deze zeer goed geïsoleerde mantelzorgwoning.

‘De overkapping met glazen wanden en plafond is een prachtige toevoeging. Een hele fijne plek om met zijn allen samen te komen, waar we ook optimaal gebruik van maken. Zelfs met slecht weer kunnen we door de terrasverwarming comfortabel buiten zitten, zonder het gevoel opgesloten te zijn.’

Mantelzorgwoning met extra opslagruimte

Deze mantelzorgwoning is voorzien van extra opslagruimte en een praktische indeling met een hal. De woning is ingedeeld in een hal, slaapkamer, badkamer, woonkamer, open keuken, overkapping en een schuur. Zo is men van alle gemakken voorzien, terwijl voldoende ruimte over blijft voor opslag van fietsen en andere spullen. Om optimaal van de omgeving te genieten hebben we de leefruimte voorzien van uitgebreide raampartijen. Zo komt veel daglicht naar binnen en heeft men prachtig uitzicht op de omgeving. Door hier een pui in te plaatsen kan binnen direct met buiten worden betrokken. Tevens zorgt dit voor een zeer ruimtelijke uitstraling.

Om de woonruimte optimaal te verwarmen is deze voorzien van infrarood vloerverwarming. In combinatie met de goede isolatie zorgt dit voor een comfortabel leefklimaat, ook tijdens de koudere wintermaanden.

De mantelzorgwoning in Elspeet is geheel volgens de wensen van onze klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten buitenverblijven realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis, poolhouse, tuinkantoor, garage of een volledige recreatiewoning. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Fundering: Betonnen plaatfundatie met vorstrand
Wanden: Binnenwanden afgewerkt met gips inclusief stucwerk
Dak: Zadeldak met dakpannen en zonnepanelen
Gevel: Bekleed met Dumowood
Ramen/deuren: Bestaande uit kunststof en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD