Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Bennebroek

Onze klant aan het woord

manrMantelzorgwoning Bennebroek

De familie P. uit Bennebroek kwam bij me met de vraag om extra ruimte te creëren in de vorm van een aanbouw. De vraag was hierbij of deze aanbouw eventueel ook als mantelzorgwoning zou kunnen worden gebruikt. Aan de hand van de door hen aangeleverde schetsen zijn wij tot dit model gekomen. De volgende wensen zijn hierin verwerkt:

  • Veel licht
  • Goed geïsoleerd
  • Ruime indeling
  • Onderhoudsarm

Dit hebben wij verwerkt in het model waardoor we met dit aanbod zijn gekomen. De mantelzorgwoning in Bennebroek is nu voorzien van twee slaapkamers, ruime badkamer, gang en hal met kastruimtes en ruime woonkeuken.

“We zijn erg blij met de mantelzorgwoning! Veel mensen zijn verrast dat de woning zo groot is.”

Mantelzorgwoning met aanbouw

Tijdens de verkoop kwam ook de wens naar voren voor een eventuele aanbouw die aan de mantelzorgwoning moest komen. Deze aanbouw zal gebruikt worden als verzamelruimte voor de beide families. Daarnaast zal er een grote keuken worden geïnstalleerd.

Om de overlast tot het minimum te beperken is de doorbraak zo laat mogelijk gedaan. Zodoende kon Goed Verblijven eerst alles buiten in orde maken waarna ze binnen verder gingen. Het zijn mooie ruime en functionele ruimtes geworden. Bovendien is de complete mantelzorgwoning voorzien van vloerverwarming.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Fundatie: Geïsoleerde betonvloer met vorstrand met RC3.5
Gevelbekleding: Cedral sidings van Ethernit. Sterk, onderhoudsarm en kleurvast.
Ramen/deuren: Kunststof ramen/deuren met dubbele beglazing
Dak: Balklaag met plaatmateriaal, isolatie en EPDM folie

Ook interesse in een mantelzorgwoning of ander houten bouwwerk? Neem contact op met Goed Verblijven om de mogelijkheden te bespreken.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD