Logo Goed Verblijven

Mantelzorgwoning Abcoude

Onze klant aan het woord

Mantelzorgwoning Abcoude

In overleg met klanten in Abcoude hebben wij een leuke mantelzorgwoning gebouwd. Deze mantelzorgwoning heeft een uitgesproken gevelbekleding die we in diverse richtingen hebben aangebracht. Dit lijnenspel zorgt voor een leuke uitstraling wat mooi overeenkomt met de kunststof kozijnen met verdiept profiel.

De mantelzorgwoning Abcoude is voorzien van een slaapkamer, riante hal, ruime badkamer, voorraadkast en woonkamer/keuken. Daarnaast heeft het twee overkappingen waarvan één wordt gebruikt om lekker te loungen en de ander wordt gebruikt als entree. Kortom, een leuk ontwerp die functioneel, ruim en effectief is ingedeeld. Uiteraard is dit model ook volledig aanpasbaar voor klanten met minder ruimte.

‘Ik geniet met volle teugen sinds de dag dat ik hier woon.’

Omgeven door water en weilanden

De bouw van deze mantelzorgwoning was soms een hele uitdaging. De prachtige plaats, omgeven door water en weilanden, was alleen bereikbaar via bruggetjes. De charmante looproute die al slingerend leidde tot de plaats van bestemming zorgde voor het nodige til en sjouw werk, maar de bouw ging gestaag door. Dankzij de mooie locatie en de grote glazen pui zegt de eigenaar met volle teugen te genieten.

Specificaties
Categorie: Mantelzorgwoning
Fundatie: Schroefpalen met houten vloerconstructie;
Wanden: Wanden bestaan uit regelwerk met isolatie;
Gevelbekleding: Verticaal en horizontaal waxedwood;
Binnen afwerking: Agnes one step;
Badkamer voorzien van Fibo Trespo;
Ramen/deuren: Kunststof ramen/deuren;
Dak: Bestaande uit balklaag, plaatmateriaal, isolatie en EPDM folie.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD