Logo Goed Verblijven

Houten tuinkantoor Den Koog

Den Koog

Onze klant aan het woord

In Den Koog hebben wij een stoer tuinkantoor mogen realiseren geheel naar de wensen van de klant. Met uitkijk op de prachtige natuur kan de klant zich heerlijk terugtrekken met genoeg ruimte om te werken. Het tuinkantoor is ook voorzien van een zitgedeelte om lekker te relaxen in je eentje of met gezelschap. Door de riante hoeveelheid van ramen is er een mooi uitzicht. Ook zorgt dit voor genoeg lichtinval.

Ontwerp

Wij hebben gebruik gemaakt van erg duurzame materialen waar een kwalitatief goed eindproduct ontstaat. Door het tuinkantoor duurzaam te maken is er minder onderhoud nodig en is het niet slecht voor het milieu.

Het dak is doorgetrokken zodat er een luifel. Bij alle weersomstandigheden kunnen de deuren open gedaan worden en kan er alsnog genoten worden van de buitenlucht. Ook is er genoeg ruimte om in het zonnetje te gaan zitten. Er is gekozen voor zwartkleurig hout wat het tuinkantoor robuust maakt. Het geeft een prachtig contrast met de houtenpalen en de witte kozijnen.

Voor de deuren en ramen is hardhout gebruikt. De gevelbekleding bestaat uit Waxedwood. Dit is een duurzaam houtsoort. Door de aantrekkelijke prijs met een projectgarantie van 15 jaar is dit een houtsoort wat veel gekozen wordt voor gevelbekleding.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD