Logo Goed Verblijven

Houten recreatiewoning Driebruggen

Onze klant aan het woord

Houten Recreatiewoning Driebruggen

Klanten in Driebruggen waren op zoek naar een houten recreatiewoning. Deze hebben wij voor hen op een prachtige plek gerealiseerd, omringd door weilanden en sloten. Vanaf ontwerp tot aan bouw en oplevering hebben wij alle wensen van de klanten in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Milieubewuste recreatiewoning
  • Multifunctioneel buitenverblijf
  • Vrije indeling

Deze houten recreatiewoning is voorzien van Red Cedar gevelbekleding, een houtsoort welke bestand is tegen alle weersinvloeden. Zo wordt een duurzame constructie gegarandeerd. Daarnaast zal het hout op natuurlijke wijze vergrijzen, zodat de recreatiewoning na verloop van tijd nog mooier af zal steken tegen het landschap. Het zadeldak is voorzien van zonnepanelen, welke wij volgens het indak systeem hebben gemonteerd. Dat betekent dat de panelen tussen de dakpannen zijn geplaatst, zodat deze niet heel opvallend zijn. Het resultaat geeft een zelfvoorzienende houten recreatiewoning met een prachtige uitstraling.

‘Dit buitenverblijf is voor ons een uitkomst. Deze gebruiken we nu nog als extra opslagruimte en gaan we in toekomst inrichten als recreatiewoning. Hier is de ruime opstelling perfect voor, want zo hebben we alle vrijheid om de exacte indeling te bepalen. Voor nu een fijne plek voor opslag en onder de overkapping van buiten te genieten.’

Recreatiewoning met open indeling

Het verblijf in Driebuggen is met oog op de toekomst gebouwd. Op dit moment doet het verblijf dienst als garage. In de toekomst wordt deze omgetoverd tot een volledige recreatiewoning met verdieping. Daarom is ervoor gekozen om de indeling open te houden. Zo heeft men alle vrijheid om de recreatiewoning naar gelieven in te richten. Hierbij biedt de verdieping een uitkomst, doordat hier extra ruimte voor een slaapkamer is gecreëerd.

Daarnaast hebben wij de verdieping voorzien van een dakraam en aan weerszijden een ossenoog. Deze ossenogen zijn kleine ronde ramen die de woning een speelse uitstraling geven. Om optimaal van de omgeving te kunnen genieten is de recreatiewoning voorzien van een overkapping. Een prachtige plek om buiten te recreëren, terwijl men in de zomer toch in de schaduw zit.

Deze houten recreatiewoning is conform de wensen van onze klanten gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis, garage, poolhouse, tuinkantoor of een volledige mantelzorgwoning of gastenverblijf. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Recreatiewoning
Fundering: Bestaande uit borstwering van steen op een betonplaat
Wanden: Binnenwanden van vuren stijl- en regelwerk
Dak: Zadeldak met zonnepanelen
Gevel: Red Cedar gevelbekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD