Houten garage Doornspijk

Doornspijk

BEVINDINGEN KLANT

Houten garage Doornspijk
Voor klanten in Doornspijk hebben wij deze riante houten garage gerealiseerd. Het was de bedoeling dat deze voor verschillende doeleinden kon worden gebruikt, namelijk als energieopwekker, extra opslagruimte en buitenplaats.

‘De overkapping is een perfecte uitbreiding van de garage. We mogen hier graag zitten en het is ook nog eens handig om de fiets te zetten als we deze weer snel nodig hebben.’

Deze houten garage met zadeldak is voorzien van zonnepanelen, zodat onze klanten op energiezuinige manier stroom kunnen opwekken. Daarnaast hebben wij voor extra opslagruimte gezorgd door een verdieping aan de garage toe te voegen. Deze verdieping geeft ook ruimte om de garage om te toveren tot een gastenverblijf. Ook de riante overkapping draagt bij aan de functionaliteit van deze garage, doordat men beschut van zon en regen toch heerlijk buiten kan zitten.

Deze garage is volgens de wensen van onze klanten gebouwd. Ook een tuinhuis, recreatiewoning, tuinkantoor, mantelzorgwoning, gastenverblijf en meer kunnen wij realiseren. Wij leveren maatwerk dat geheel naar uw wensen kan worden vervaardigd. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Dak: Zadeldak voorzien van OVH dakpannen en zonnepanelen
Wanden: gevelbekleding van Red Cedar

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD

Menu