Logo Goed Verblijven

Houten garage Doornspijk

Doornspijk

Onze klant aan het woord

In Doornspijk hebben wij een beeldige garage gerealiseerd. De houten garage heeft een riante opslagruimte en een overkapping. Door de overkapping is er een ruimte gecreëerd om te zitten. De achterzijde is voorzien van grote klapdeuren. Hierdoor kan er bijvoorbeeld een auto binnen gezet worden.

De garage is voorzien van een zadeldak. Door dit dak krijgt de garage een landelijke en moderne uitstraling. Het voordeel van een zadeldak is dat het een goede waterafvoer heeft door de hellende constructie. Daarnaast is het windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Ook zorgt een zadeldak voor extra ruimte. Deze ruimte hebben wij optimaal benut doordat wij een zolder hebben gecreëerd. Hierdoor ontstaat er extra bergingsruimte.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Cedar. Zoals op de foto zichtbaar is heeft het een schitterende kleur. Cedar is lichtgewichtig waardoor is het makkelijk om te werken met dit houtsoort. Ook is het zeer duurzaam. Naast dat het niet schadelijk is voor het milieu hebben onze duurzame materialen meer voordelen. Het heeft een lange levensduur waardoor onze klanten extra lang plezier hebben van de garage. Ook is het onderhoudsarm waardoor er het niet veel aandacht en kosten eist.

 

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD