Logo Goed Verblijven

Garage Rees Millingen

Rees Millingen

Onze klant aan het woord

In Duitsland hebben wij dichtbij de grens in het plaatsje Rees Millingen een beeldige garage gerealiseerd. Het zwarte hout geeft een prachtig contrast met de witte kozijnen. Het zadeldak geeft het een landelijke uitstraling.

De garage is voorzien van klapdeuren en ramen. Door de ramen komt er genoeg daglicht naar binnen. Aan de voorzijde is een enkele deur. Aan de zijkant klapdeuren. Hierdoor kunnen er ook voertuigen naar binnen gezet worden.

Ook is de garage voorzien van een zadeldak. Door het zadeldak geeft het een landelijke look, iets wat de klanten graag wilden. Een zadeldak heeft als voordeel een zeer goede waterafvoer dankzij de hellende constructie. Ook is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Een zadeldak zorgt het voor extra ruimte. Deze ruimte hebben wij optimaal benut. Want de schuur is voorzien van een zolder. Hierdoor ontstaat er extra bergingsruimte. Ook dit was een wens van de klanten.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit WaxedWood. Waxedwood bestaat uit Vurenhout welke verduurzaamd wordt door drukimpregnatie en de toevoeging van een speciale waxemulsie. Deze behandeling is goed voor een projectgarantie van 15 jaar en een hoge duurzaamheidklasse. Het voordeel van dit hout is dat het duurzaam en prijstechnisch interessant is. Ook heeft het weinig onderhoud nodig waardoor er veel geld bespaard kan worden.

Voor de kozijnen is hardhout gebruikt. Dit is een duurzaam en sterk materiaal doordat het hout erg compact is. Het is bestand tegen zelfs de meest extreme weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD