Logo Goed Verblijven

Garage Nieuw Vennep

Onze klant aan het woord

In Nieuw Vennep hebben wij een Garage mogen realiseren. De witte kleur geeft een prachtig contrast met het zwarte hout. Ook staat dit schitterend bij het huis. Precies naar de wensen van de klant. Het kleurencontrast geeft een strakke en moderne uitstraling. door het platte dak geeft geeft het een luxe effect. De garage is uitgevoerd met een grote overkapping waardoor er genoeg ruimte is voor een auto of een zitgelegenheid.

Ontwerp

Voor de gevelbekleding is gebruik gemaakt van WaxedWood. Waxedwood bestaat uit Vurenhout welke verduurzaamd wordt door drukimpregnatie en de toevoeging van een speciale waxemulsie. Deze behandeling is goed voor een projectgarantie van 15 jaar en een hoge duurzaamheidklasse. Het voordeel van dit hout is dat het duurzaam en prijstechnisch interessant is. ook heeft het weinig onderhoud nodig waardoor er veel geld bespaard kan worden.

De kozijnen bestaan uit hardhout. Dit is een duurzaam en sterk materiaal doordat het hout erg compact is. het is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD