Logo Goed Verblijven

Garage Leuth

Onze klant aan het woord

Garage Leuth

Klanten in Leuth waren op zoek naar een riante houten garage. Deze hebben wij, vanaf het ontwerp tot aan de bouw, voor hen gerealiseerd. Voor de garage hadden onze klanten een paar wensen, waaronder extra bergingsruimte en een luifel.

 ‘Het formaat is perfect. Heel fijn dat we in deze garage veel meer dan alleen onze auto kwijt kunnen.’

Deze garage heeft een oppervlakte van maar liefst 32 vierkante meter. Met dit riante formaat kan niet alleen de auto geparkeerd worden, maar kunnen ook andere spullen beschut worden opgeborgen. Doordat de garage is voorzien van een luifel heeft deze nog een extra functie gekregen. Onder de luifel is namelijk voldoende ruimte voor het plaatsen van een fietsenstalling.
De garage is voorzien van zwarte douglas gevelbekleding. Douglas hout heeft een hoge duurzaamheidsklasse, waardoor een lange levensduur van de constructie wordt gegarandeerd. De bekleding is horizontaal aangebracht voor een strakke afwerking, die overeenkomt met die van een moderne schuur.
Deze garage is geheel volgens de wensen van onze klanten gebouwd. Ook een tuinkantoor, atelier of een complete recreatiewoning of mantelzorgwoning kunnen wij op maat maken. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Garages
Wanden: Voorzien van zwart Douglas gevelbekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout
Dak: Zadeldak met dakpannen

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD

Menu