Logo Goed Verblijven

Garage Harderwijk

Harderwijk

Onze klant aan het woord

In Harderwijk hebben wij een prachtige garage gerealiseerd. De garage heeft een unieke uitstraling door de schitterende combinatie van het hout met de staanders. Het platte dak zorgt voor een strakke en moderne look. Dat past perfect bij de woning van de klanten en was dan ook hun wens. We hebben een grote opslagruimte gecreëerd en hierdoor de ruimte optimaal benut. We hebben het dak doorgetrokken zodat er een overkapping ontstaat. Perfect voor een auto!

De garage is voorzien van spots. Hier hebben wij spots aangebracht zodat er in de avond nog voldoende licht is. Je kunt er heerlijk zitten en de spots geven in de avond een romantische sfeer.

Ontwerp

Voor de gevelbekleding van de prachtige garage hebben we gebruik gemaakt van Thermowood. Dit is een duurzaam houtsoort. het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft en onderhoudsvriendelijk is. Hierdoor kunnen flink wat kosten bespaard worden. Ook is het goed bestand tegen vocht. Het schitterende van dit houtsoort is dat het een egaal vergrijzingsproces heeft. Hierdoor zal het opgaan in de omgeving en natuur wat een prachtig geheel maakt.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD