Logo Goed Verblijven

Garage en tuinkantoor Driebergen

Driebergen

Onze klant aan het woord

In Driebergen hebben wij een prachtige garage met tuinkantoor gerealiseerd. Doordat het tuinkantoor met de garage een geheel is, hebben wij de beschikbare ruimte maximaal benut. Aan de voorzijde van de schuur zijn grote klapdeuren. Hierdoor kan er ook een auto binnen gezet worden.

Het zwarte hout geeft een prachtig contrast met de houten balken. De zwarte kozijnen staan schitterend bij het zwarte hout. Het geeft een stoer effect. Het platte dak van het tuinkantoor in combinatie met het zadeldak van de schuur zorgt voor een moderne uitstraling. Het voordeel van een plat dak is dat het een vrij eenvoudige constructie heeft waardoor er bespaard kan worden op materialen. Ook zorgt een plat dak voor een strakke en moderne uitstraling. Het voordeel van een zadeldak is dat wij op deze manier ruimte creëren voor een zolder. Hierdoor is er extra opslagruimte in de garage. Ook heeft een zadeldak een goede waterafvoer en kan het tegen hevige windstoten. Een zadeldak zorgt voor een landelijke en moderne look.

Het tuinkantoor is voorzien van een riante hoeveelheid ramen. Hierdoor komt er genoeg daglicht naar binnen en is er prachtig uitzicht op de tuin. Ook geeft het een ruimtelijk effect.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit WaxedWood. WaxedWood is waterafstotend. Het voordeel van onze duurzame materialen is dat het onderhoudsarm is en een lange levensduur heeft. Hierdoor hebben de klanten extra lang plezier van de prachtige garage.

De kozijnen zijn voorzien van kunststof. Het voordeel van kunststof kozijnen is dat het weinig onderhoud vraagt. Ook is het zeer duurzaam en gaat het tot ongeveer vijftig jaar lang mee. Kunststof kozijnen hebben een goede isolerende werking voor zowel de temperatuur als geluid.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD