Logo Goed Verblijven

Garage (Eelderwolde)

Onze klant aan het woord

In Drenthe hebben wij dichtbij de grens van Groningen een prachtige garage mogen realiseren in Eelderwolde. Wat meteen opvalt is dat de garage een robuuste uitstraling heeft. Door het zadeldak geeft het een landelijke look, iets wat de klanten graag wilden. Een zadeldak heeft als voordeel een zeer goede waterafvoer dankzij de hellende constructie. Ook is het zeer windbestendig en kan het tegen hevige windstoten. Ook zorgt het voor extra ruimte. Deze ruimte hebben wij optimaal benut. Want de schuur is voorzien van een zolder. Hierdoor ontstaat er extra bergingsruimte. Ook dit was een wens van de klanten.

We hebben het dak doorgetrokken zodat er een overkapping ontstaat. Hierdoor hebben wij alle beschikbare ruimte perfect genuttigd. Op de warme zomerdagen kan hier een perfecte zitgelegenheid gecreëerd worden.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Modiwood. Dit is een houtsoort die in meerdere kleuren te verkrijgen is. de klant heeft gekozen voor een schitterende zwarte kleur. Modiwood is een duurzaam houtsoort. het voordeel van onze duurzame materialen is dat het een lange levensduur heeft. Ook is het onderhoudsarm wat veel geld kan besparen! Modiwood wordt gekenmerkt door de zachte uitstraling zonder noesten.

De kozijnen bestaan uit Hardhout. Doordat het een compact houtsoort is, is het zeer sterk en kan het tegen alle weersomstandigheden. ook is het duurzaam wat inhoudt dat ook Hardhout onderhoudsvriendelijk is en zeer lang mee gaat. Een ander voordeel van Hardhout is dat het goed isoleert.

Bekijk andere ontwerpen in ons assortiment Garages.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD