Logo Goed Verblijven

Garage Doornspijk

Doornspijk

Onze klant aan het woord

Garage Doornspijk

Voor een klant in Doornspijk hebben wij deze riante houten garage met zadeldak gerealiseerd. Deze hebben wij volledig volgens de wensen van onze klant ontworpen en gebouwd. Deze wensen waren onder andere:
• Multifunctioneel inzetbaar
• Houten garage zwart afgewerkt
• Met verdieping

Voor een duurzame afwerking is deze houten garage geïmpregneerd. Dit betekent dat de zwarte gevelbekleding bestaat uit gemodificeerd hout. Deze modificatie zorgt ervoor dat het hout bestand is tegen alle weersinvloeden. Daarnaast hebben we gekozen voor kunststof kozijnen voor de ramen en deuren. Zo wordt niet alleen een duurzame, maar ook een zeer onderhoudsvriendelijke houten garage gegarandeerd.

‘Heel blij met het resultaat en de grootte van de garage. Nu kunnen wij al onze auto’s kwijt en blijft er alsnog genoeg ruimte over voor andere zaken.’

Dankzij het formaat biedt de garage ruimte voor maar liefst 3 auto’s. Maar dit houten bouwwerk is meer dan alleen een garage. Deze is namelijk zo ingericht dat er ook ruimte over blijft voor andere doeleinden. Hiervoor is de garage uitgebreid met een aparte schuur, keuken en een bovenverdieping.
De bovenverdieping bestaat uit twee ruimtes met daartussenin een technische ruimte en badkamer. Hierdoor kan deze garage worden omgezet in een heus gastenverblijf, waarin men volop van de omgeving kan genieten. We hebben namelijk aan weerszijden grote ramen geplaatst die tot aan de nok rijken, waardoor men uitgebreid zicht op de omgeving heeft. Daarnaast zorgt dit voor veel natuurlijk licht en een ruimtelijke uitstraling.
Deze garage is volledig conform de wensen van de klant gemaakt. Naar wens kan deze ook worden ingericht als hondenkennel, tuinkantoor of gastenverblijf. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook een recreatiewoning, tuinhuis, poolhouse of ander buitenverblijf realiseren. Deze kunnen wij geheel naar uw wensen ontwerpen en bouwen. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Fundering: Bestaande uit Azobe ringbalk en piketpalen
Dak: Zadeldak afgewerkt met dakpannen
Gevel: Zwarte gevelbekleding van Zweeds rabat
Deuren/ramen: Bestaande uit kunststof

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD