Logo Goed Verblijven

Garage Bruinisse

Bruinisse

Onze klant aan het woord

In zeeland hebben wij in Bruinisse een prachtige garage mogen realiseren. Hetgeen wat gelijk opvalt is het zwarte hout. De witte kozijnen in combinatie en de rode dakpannen zorgen voor een schitterend geheel en een prachtig contrast met het zwarte hout.

De voorzijde is voorzien van een grote deuren waardoor er gemakkelijk een auto erin en eruit kan. Ook is de schuur voorzien van diverse ramen en nog een deur.

Door een puntdak ontstaat er ruimte in de bovenzijde waar we een extra verdieping van gemaakt hebben. Doormiddel van de zolder hebben wij meer opslagruimte gecreëerd.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit Douglas. Dit is een duurzaam houtsoort wat er voor een prachtige voor zorgt dat het weinig onderhoud vraagt. Douglas heeft een prachtige gele kleur waardoor het wat warmer oogt. Door de jaren heen kan het iets gaan verkleuren wat ook kleur zorgt. Daarnaast is het ook een sterk houtsoort en zitten er weinig knoesten in.

Voor de kozijnen is gebruik gemaakt van Hardhout. Dit is een zeer sterk houtsoort doordat het erg compact is. Ook is het een duurzaam houtsoort wat inhoudt dat het een lange levensduur heeft en ook nog eens onderhoudsarm. Een ander voordeel is dat Hardhout tegen elke weersomstandigheden kan.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD