Logo Goed Verblijven

Garage (Borne)

Onze klant aan het woord

Bij de regio Twente hebben wij in Borne deze prachtige garage gerealiseerd. Het zwarte hout geeft een prachtig contrast met de witte staanders. Wij hebben voor deze garage de beschikbare ruimte optimaal benut. Wat de klanten graag wilden was een carport.

Doordat wij het dak van de garage door hebben getrokken is er een overkapping ontstaan. Hierdoor is er genoeg ruimte om twee auto’s onder de overkapping te plaatsen. Naast de overkapping is er voldoende bergingsruimte. De garage is voorzien van grote klapdeuren aan de voorzijde. De zijkant is ook voorzien van een deur.

Ontwerp

De gevelbekleding is vervaardigd uit WaxedWood. Dit is een houtsoort dat veel gekozen wordt. Het is een duurzaam houtsoort met een waterafstotende werking. Onze duurzame materialen hebben als voordeel dat het onderhoudsarms is. Ook heeft het een lange levensduur waardoor de klanten extra lang plezier hebben van hun garage.

Voor de kozijnen is gekozen voor Hardhout. Dit is een sterk houtsoort doordat het zeer compact is. Hierdoor kan het tegen alle weersomstandigheden. Een ander voordeel is dat het een duurzaam houtsoort is waardoor het een lange levensduur heeft en onderhoudsarm is.

Bekijk andere ontwerpen bij ons assortiment Garages.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD