Logo Goed Verblijven

Buitenverblijf Nootdorp

Onze klant aan het woord

Het buitenverblijf in Nootdorp is uitgevoerd met waxedwood gevelbekleding. Door dat het geheel in een hoek is gebouwd wordt de ruimte optimaal gebruikt. Het buitenverblijf is uitgerust met een prachtige kastenwand. Deze kastenwand is uitgevoerd met voldoende kastenwand voor al uw benodigde spullen. Het verblijf is uitgerust met een een prachtig bureau, dit past volledig binnen de stijl van moderne stijl.

Het verblijf is uitgerust met een aantal grote schuifpuien en bocht waardoor de ruimte in de tuin optimaal wordt benut. Het geheel is uitgevoerd in waxedwood. Deze houtsoort is dusdanig behandeld, dat deze uitstekend bestand is tegen de alle weersomstandigheden. Door de luxe wandafwerking en de strakke vloer bekleding heeft het geheel een mooie uitstraling.

Het buitenverblijf is uitgevoerd in een hoek, hierdoor wordt de ruimte in uw tuin optimaal benut. Het plafond is afgewerkt met velling delen en gordingen. Hieronder is geen enkele andere afwerking gebruikt. Hierdoor heeft het totaal een prachtige uitstraling. Het dak is afgewerkt met een aluminium daktrim, deze daktrim zorgt voor een mooie uitstraling waar de gehele dag van genoten kan worden.

De achterzijde is afgewerkt met verticaal geplaatst waxed wood. Deze behandelde houtsoort heeft een lange levensduur. Het verblijf bestaat uit prefab geproduceerde elementen, dankzij deze elementen kan het in een korte tijd gebouwd worden. Het buitenverblijf is geïsoleerd met behulp van steenwol, deze isolatie houdt de warmte binnen en/of buiten.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD