Logo Goed Verblijven

Buitenverblijf Arnhem

Arnhem

Onze klant aan het woord

Buitenverblijf Arnhem

In de tuin van klanten in Arnhem hebben wij dit prachtige buitenverblijf gerealiseerd. Onze klanten waren op zoek naar een verblijf in de tuin, die zij multifunctioneel in konden zetten. Voor het ontwerp en de bouw hebben wij een aantal wensen in acht genomen, waaronder:

  • Simplistisch en stijlvol design
  • Strakke afwerking
  • Beschutting tegen hemelwater

Voor de bekleding is gekozen voor een combinatie van Red Cedar met Trespa platen. Dit geeft het tuinhuis een strakke moderne en tijdloze uitstraling, die perfect samengaat met de tuin en de woning van onze klanten. Een bijkomend voordeel is dat deze materialen onderhoudsvrij zijn. Zo kan er optimaal geprofiteerd worden van dit buitenverblijf. Door de panelen van het Red Cedar door te trekken over de deuren wordt het geheel strak afgewerkt.

Om het geheel een unieke afwerking te geven zijn de hoge ramen voorzien van plankjes, die in de richting van de gevelbekleding lopen. Dit laat ook de ramen opgaan in het geheel. Voldoende licht voor buiten, maar toch een compacte uitstraling.

“De overkapping is perfect. Groot genoeg om met het hele gezin te verblijven. Een prachtige plek in de tuin om samen te komen.”

Dit buitenverblijf in Arnhem is verder uitgebreid met een overkapping. Deze is gedeeltelijk voorzien van glas om het zicht op de omgeving te bewaren. Daarnaast zorgt de overkapping ervoor dat het buitenverblijf van een prachtig terras kan worden voorzien. Door de grote ruimte in het buitenverblijf zelf kan deze geheel naar eigen smaak worden ingericht. Hierdoor is het verblijf ook zeer geschikt als tuinkantoor, atelier, extra berging of zelfs om te toveren tot een buitensauna.

Omdat wij maatwerk hoog in het vaandel hebben staan, kunnen wij voor elke situatie het gewenste buitenverblijf realiseren. Ook interesse in een buitenverblijf, tuinhuis of atelier? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Buitenverblijf 
Dak: Plat dak met EPDM bedekking
Wanden: Bekleed met Western Red Cedar en Trespa
Deuren/ramen: Afgewerkt met Western Red Cedar bekleding
Overkapping: Voorzien van glas voor prachtig uitzicht

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD