Logo Goed Verblijven

Atelier Muiderberg

Muiderberg

Onze klant aan het woord

Atelier Muiderberg

Tussen de weid uitgestrekte weilanden te Muiderberg hebben wij dit prachtige atelier op het perceel van onze klant gerealiseerd. Het gehele proces van ontwerp tot aan de bouw is in samenspraak met de klant verlopen. Voor het atelier had de klant een aantal wensen, waaronder:

  • Rustige uitstraling en inrichting
  • Veel natuurlijk zonlicht
  • Een atelier om in te richten als yogastudio

Voor de gevelbekleding is gekozen voor gemodificeerd hout dat bestand is tegen alle weersinvloeden. In combinatie met de kunststof kozijnen zorgt dit voor een onderhoudsvriendelijk en duurzaam atelier. Het natuurlijke hout met de kozijnen en het dak in antraciet geeft het geheel een authentiek karakter, terwijl het strak afgewerkte interieur voor een moderne look zorgt.

Daarnaast hebben we richting de weilanden de gehele gevel van raampartijen voorzien. Dit zorgt voor uitgebreid natuurlijk licht en een perfecte sfeer voor een rustgevende yogasessie. Daarnaast hebben we het atelier uitgerust met airco en CV ketel. Zowel in de zomer als in de winter is het goed verblijven en kunnen de yogasessies comfortabel verlopen.

‘Een prachtige plek om mijn yogalessen te geven. Mijn cliënten vinden het een hele fijne plek om tot rust te komen. Het uitzicht over de weilanden helpt bij ontspanning en het hoofd even helemaal leeg te maken. Geen afleiding meer tijdens de yogales.’

Atelier voor yogalessen

Het atelier is voorzien van een riante kamer met alle nodige ruimte voor yogalessen. Deze kamer kan door middel van schuifdeuren volledig worden afgesloten van de keuken, het toilet en de doucheruimte. Zo kan de klant eenvoudig voor de juiste sfeer zorgen voor een succesvolle yogasessie. Daarnaast is de yogastudio voorzien van een verdieping met slaapruimte. Zo kan het atelier ook gebruikt worden om in te wonen. Mogelijk kan het atelier worden heringericht, zodat deze ook dienst kan doen als gastenverblijf of mantelzorgwoning.

Dit atelier is conform de wensen van de klant gebouwd en ingericht. Omdat onze houten bouwwerken maatwerk zijn kunnen wij ook een garage, tuinhuis, poolhouse en volledige mantelzorgwoningen, gastenverblijven en recreatiewoningen leveren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Atelier
Fundering: Bestaande uit Douglas palen en ringbalk
Wanden: Binnenwanden dubbelzijdig bekleed met gips
Dak: Zadeldak met dakpannen in antraciet
Gevel: Dumowood gevelbekleding
Deuren/ramen: Bestaande uit kunststof en dubbelglas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD