Logo Goed Verblijven

Atelier Bussum

Onze klant aan het woord

Atelier Bussum

In Bussum hebben wij dit prachtige moderne atelier gerealiseerd. Dit houten atelier in de tuin is volledig volgens de wensen van onze klant ontworpen en gebouwd. Hierbij hebben wij al zijn wensen in acht genomen. Deze waren onder andere:

  • Luxe atelier met airco
  • Extra opslagruimte
  • Zeer goede isolatie

Dit atelier is voorzien van Red Cedar gevelbekleding, een houtsoort welke bestand is tegen alle weersinvloeden. In combinatie met de EPDM dakbedekking wordt zo een duurzame constructie gegarandeerd. Na verloop van tijd vergrijst het hout, waardoor het atelier nog meer op zal gaan in de omgeving. Het dak van het atelier hebben we aan de voorzijde doorgetrokken, waardoor een luifel is ontstaan. Dit geeft overdag de nodige schaduw en zorgt door ingebouwde spots in de avonden voor een romantische sfeer. Of er nou overdag of in de avond gewerkt wordt, dit tuinatelier straalt altijd de nodige rust uit.

‘De perfecte plek voor mijn studio. Nu kan ik aan mijn muziek werken zonder dat ik gestoord wordt of voor geluidsoverlast zorg. Fantastisch dat mijn hele installatie kon worden geïnstalleerd, terwijl er genoeg ruimte overbleef voor een bar.’

Atelier als muziekstudio

Aan de binnenzijde hebben we dit atelier, welke dient als DJ muziekstudio, voorzien van de nodige voorzieningen. Het atelier is uitermate goed geïsoleerd om zo geluidsoverlast zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast hebben we voor een uitgebreide elektrische installatie gezorgd, zodat men vrije ruimte heeft om opname apparatuur aan te sluiten. Met een bar, sanitaire voorzieningen en extra opslagruimte hebben we een prachtige muziekstudio gerealiseerd. Een perfecte plek om muziek op te nemen en te recreëren.

Dit atelier als muziekstudio is volledig volgens de wensen van de klant gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinkantoor, tuinhuis, garage, poolhouse of een volledige recreatiewoning, mantelzorgwoning of gastenverblijf. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Categorie: Atelier
Fundering: Bestaande uit hardhouten ringbalk en palen
Wanden: Binnenwanden van vuren stijl- en regelwerk
Dak: Geïsoleerd dak met EPDM bedekking
Gevel: Red Cedar gevelbekleding
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD