Logo Goed Verblijven

Atelier Badhoevedorp

Badhoevedorp

Onze klant aan het woord

Atelier Badhoevedorp

In Badhoevedorp hebben wij een prachtig atelier in de tuin gebouwd. Deze wordt gebruikt als massage ruimte en komt overeen met de volgende wensen van de klant:

  • Wachtruimte
  • Praktijkruimte
  • Berging
  • Onderhoudsarm

Aan de hand hiervan hebben we een model gemaakt waarin deze wensen verwerkt zijn. We hebben hierbij gekozen voor onderhoudsarme materialen zoals Red Cedar/cedar, Waxedwood en kunststof kozijnen.

“Super blij met de binnenkant van mijn praktijk.”

De praktijkruimte is voorzien van gipswanden die de klant in het wit gesaust heeft. Boven de behandeltafel hebben we een infraroodpaneel gemonteerd die verwarmt en voor lekkere stralingswarmte zorgt. Daarnaast is het bijgebouw voorzien van een keukenblok.

De wachtkamer is sfeervol voorzien van een groene wand waarbij ook een infraroodpaneel geplaatst is. Daarnaast is er een toilet aanwezig. De toilet is bekleed met Fibo Trespo, oftewel tegelmotief platen, die makkelijk te onderhouden zijn. De klanten zeiden hierover: “Super blij met de binnenkant van mijn praktijk”.

De wanden in de berging zijn voorzien van multiplexplaten. Het plafond bestaat daar uit vellingdelen/balklaag welke gewoon in het zicht zijn gebleven. De berging is voorzien van twee loopdeuren waardoor het ook als doorgang naar het achterpad kan functioneren. Het gebouw is voorzien van kunststof deuren. De halfdichte deur, en dichte deur zijn voorzien van stapeldorpels waardoor het er fraai uitziet. De behandelkamer is voorzien van een ruime dubbele deur. Het dak is voorzien van een antraciet daktrim wat goed wegkleurt met de antraciet ramen/deuren.

Specificaties
Categorie: Atelier
Fundatie: Schroefpalen met houten vloerconstructie, geïsoleerd.
Wanden: Regelwerk met daartussen isolatiemateriaal en folie. Binnenwandafwerking gips incl. stucwerk. Berging voorzien van multiplex.
Gevelbekleding: Western Red Cedar, verticaal, zijkanten voorzien van WaxedWood.
Ramen/deuren: Kunststof antraciet
Dak: Balklaag met vellingdelen, isolatie en EPDM folie. Plafond voorzien van gips incl. stucwerk.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD