Logo Goed Verblijven

Aanbouw Uddel

Uddel

Onze klant aan het woord

De prachtige aanbouw in Uddel hebben wij gerealiseerd. De aanbouw is schitterend maar met de verhoogde tuin krijgt het nog meer allure. Het is voorzien van een mooie keuken met een ruime eethoek. Hierdoor kan er op een prettige manier met meer mensen gegeten worden. Ook is de aanbouw voorzien van een badkamer. Ook heeft de aanbouw een ruime hal.

Aan de buitenkant zijn spots bevestigd. Hierdoor is er ook nog licht als het avond is. Dit geeft een romantische sfeer wat prachtig staat bij het zwarte hout.

Ontwerp

De aanbouw is geïsoleerd. Hierdoor is het in de zomer niet te warm en in de winter niet te koud. De klanten hebben het hele jaar door plezier van hun aanbouw.

De gevelbekleding is uitgevoerd met WaxedWood. Dit is een houtsoort dat veel gekozen wordt. Het is een duurzaam houtsoort met een waterafstotende werking. hierdoor heeft het een lange levensduur en is het ook nog eens onderhoudsarm.

De kozijnen zijn vervaardigd uit Hardhout. Dit houtsoort is duurzaam en zeer compact. Hierdoor is dit ook een sterk houtsoort. Hardhout kan tegen alle weersomstandigheden.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD