Houten tuinkantoor Heerhugowaard

Heerhugowaard

BEVINDINGEN KLANT

Het houten tuinkantoor Heerhugowaard is uitgerust met een cederen gevelbekleding. In de voorzijde zijn er vele ramen geplaatst voor veel natuurlijk licht. Onlangs gebouwd in Heerhugowaard, tuinkantoor als aanbouw gerealiseerd. Aan woning gebouwd. Naast woning een pure man Cave geworden welke uitgerust is met piano, relaxstoelen, vergadertafel, keuken met alle voorzieningen gezien de oorspronkelijke functie ook nog 2 bureaus. En een badkamer, eigenlijk complete woning in de tuin welke dienst doet als kantoor en vele andere functionaliteiten. Het dak van het tuinkantoor Heerhugowaard is bekleed met dakleer, hierdoor is het dak zeer duurzaam. De achterwand is uitgevoerd met een prachtig hoog raam, hierdoor kunt u optimaal genieten van het prachtige water achter het tuinkantoor.

Specificaties:
Gevelbekleding: Red Cedar Verticaal
Wandafwerking binnen: gips en stucwerk
Ramen/deuren: Hardhout
Dak: balklaag met vellinghout, isolatie en dakleer

Houten tuinkantoor. atelier, recreatiewoning, mantelzorgwoning Heerhugowaard
Houten tuinkantoor. atelier, recreatiewoning, mantelzorgwoning Heerhugowaard
Houten tuinkantoor. atelier, recreatiewoning, mantelzorgwoning Heerhugowaard
Houten tuinkantoor. atelier, recreatiewoning, mantelzorgwoning Heerhugowaard
Houten recreatiewoning, atelier, tuinkantoor Groessen
Houten tuinkantoor. atelier, recreatiewoning, mantelzorgwoning Heerhugowaard
Houten tuinkantoor. atelier, recreatiewoning, mantelzorgwoning Heerhugowaard

360° foto’s

Benieuwd?

Bekijk alle specificaties van dit verblijf

GERELATEERD

Menu