Logo Goed Verblijven

Houten tuinkantoor Heerhugowaard

Heerhugowaard

Onze klant aan het woord

Aanbouw tuinkantoor Heerhugowaard

Een klant in Heerhugowaard wilde vanuit huis werken, maar had geen ruimte om in huis een werkplek te realiseren. Daarom is gekozen voor een tuinkantoor, welke als aanbouw is geplaatst. Dit tuinkantoor hebben wij in samenspraak met de klant ontworpen en gebouwd. De wensen die wij in acht hebben genomen waren:
• Multifunctioneel inzetbaar
• Veel natuurlijk lichtinval
• Zo min mogelijk geluidsoverlast van woonhuis

Dit aanbouw tuinkantoor is voorzien van Red Cedar gevelbekleding. Door zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, maar garandeert ook een duurzame en weersbestendige afwerking van het kantoor. Daarnaast zal het hout op den duur op natuurlijke wijze vergrijzen. Hierdoor sluit de bekleding steeds meer aan op de kozijnen, waardoor het kantoor in de tuin een samenhangend geheel wordt.

‘De perfecte plek om in terug te trekken. Het is niet alleen een prachtig tuinkantoor, maar ook een mooie man cave geworden. De plaatsing van de badkamer is ideaal, want deze is aan de woning geplaatst. Als ik aan het werk ben heb ik daarom geen geluidsoverlast als iemand in de schuur moet zijn.’

Dit tuinkantoor is uitgerust met badkamer en open keuken. Daardoor is het niet alleen de perfecte plek om te werken, maar ook om te creëren of om te gebruiken als gastenverblijf. Het buitenverblijf is voorzien van uitgebreide raampartijen, waardoor veel natuurlijk licht naar binnen komt. Daarbij hebben we ook aan de omgeving gedacht. Zo is het kantoor voorzien van een hoog raam aan de vijverkant, zodat men hier goed zicht op heeft. Een uitstekende plek om in alle rust te werken en om samen met vrienden en gezellige avond te hebben.

Dit tuinkantoor is volledig volgens de wensen van de klant gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij ook andere houten bouwwerken realiseren. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis, poolhouse, garage of complete mantelzorgwoning of recreatiewoning. Ook interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Wanden: Binnenwanden afwerking van gips en stucwerk
Dak: Balklaag met vellinghout, isolatie en dakleer
Gevel: Bekleed met Red Cedar
Ramen/deuren: Bestaande uit hardhout en dubbel glas

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD