Aanbouw Rotterdam

Rotterdam

BEVINDINGEN KLANT

Aanbouw Rotterdam
“We genieten iedere dag weer van de ruimte.”

In Rotterdam hebben we een aanbouw geplaatst aan een bestaand woonhuis. Deze aanbouw moest aansluiten aan de woning, maar wel een andere uitstraling hebben als de woning.

De wensen van de klant waren:
– Aanbouw met veel licht
– Terrasdeuren aan de aanbouw, waaraan ze een vlonder maken.
– Moderne uitstraling
Met deze wensen zijn we gaan stoeien en uiteindelijk op dit ontwerp gekomen. De ramen wilden ze eerst tot de grond maar vanwege de benodigde radiatoren zijn deze ingekort zodat deze er net onder paste.

Specificaties materiaalgebruik
Fundatie: Schroefpalen tot het ‘vaste’ welke ruim 14 meter diep zat. Daarop een houten geïsoleerde vloerconstructie;
Wanden: Regelwerk met isolatie, folies en gevelbekleding;
Gevelbekleding: Verticaal Red Cedar, ceder geeft het gebouw een mooie warme en strakke uitstraling. Aangezien het gekozen ceder zo goed als foutloos is, zijn er geen noesten zichtbaar.;
Ramen/deuren: Hardhout met dubbele beglazing;
Dak: Balklaag met plaatmateriaal, isolatie en EPDM folie.

De klanten hebben zelf de afbouw gerealiseerd. Het gipsen van de wanden en plafond hebben ze in eigen beheer gedaan. Tevens het stucwerk.

‘De ruimte van het gebouw is prachtig, mede door het vele licht en kleurgebruik. De woonkeuken is behoorlijk vergroot door de 250 cm uitbouw waardoor we er een heerlijke ruimte bij hebben.’  Hartelijk dank voor de prachtige aanbouw we genieten iedere dag weer van de ruimte en, ook niet geheel onbelangrijk, de reactie op de houten aanbouw zijn allemaal zeer positief!

De sfeerimpressie is volledig naar de wensen van de klant gemaakt. Hierbij wordt ook een plattegrond gemaakt. De aanbouw is uitgevoerd in western red cedar. Deze houtsoort heeft een hoge duurzaamheid en zal prachtig vergrijzen, mits je het niet behandeld. De aanbouw is door middel van grote doorbraak de perfecte uitbreiding van de bestaande woning. De aanbouw is door middel van een knelstrip bevestigd aan de bestaande woning. Hierdoor is de aansluiting volledig waterdicht. De voorzijde van de aanbouw bestaat uit een grote dubbele openslaande deur en grote zijlichten. De aanbouw is een schitterende uitbreiding van de bestaande woning. De aanbouw is aan aan de woning bevestigd. Het geheel wordt een prachtige verlenging van de woning. De aanbouw is voorzien van een dubbele openslaande deur, aan beide zijden van de deur is een raam toegevoegd. De cederen gevelbekleding is met rvs spijkers bevestigd. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling. De aanbouw is geplaatst op een stevige fundering. Hierdoor is het geheel goed gefundeerd. Aanbouw Rotterdam is uitgerust met veel glas in de voorzijde. Als houtsoort is er gekozen voor Ceder. De deuren zijn voorzien van degelijke ophanging. De scharnieren zorgen voor degelijk geheel.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD

Menu