Logo Goed Verblijven

Aanbouw Mijnsheerenland

Mijnsheerenland

Onze klant aan het woord

Aanbouw Mijnsheerenland

Een klant in Mijnsheerenland had meer ruimte nodig. Daarom is ervoor gekozen om de woning uit te breiden met een aanbouw, die perfect is voor het vergroten van het woonoppervlak. De aanbouw hebben wij volledig volgens de wensen van onze klant gebouwd. Deze waren onder andere:
• Naadloze aansluiting op de woning
• Voldoende ruimte voor een extra slaapkamer
• Mogelijkheid om buiten met binnen te betrekken

Voor de buitenbekleding van de aanbouw is gekozen voor gemodificeerd hout, zwart afgewerkt en verticaal geplaatst. Dit hout heeft een behandeling ondergaan. Dankzij de behandeling is de gevelbekleding bestand tegen weersinvloeden, zodat de duurzaamheid van de aanbouw aanzienlijk wordt verhoogd. Het zwart van de bekleding staat prachtig in contrast met het wit van de woning zelf. Zo krijgt de gehele woning een strakke, moderne en toch uiterst unieke uitstraling. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat het dak van de aanbouw dezelfde hoogte heeft als die van de woning. Hierdoor sluit de aanbouw perfect aan en wordt het een geheel met de woning.

‘Heel blij met deze aanbouw. Nu hoef ik niet te verhuizen naar een grotere woning en heb ik alsnog de extra kamer die ik nodig heb.’

De klant was opzoek naar een aanbouw om een extra slaapkamer te realiseren. Mede daarom is ervoor gekozen om deze nabij de badkamer te plaatsen. Hierdoor heeft de klant een extra slaapkamer verkregen met directe toegang tot de badkamer. Daarnaast is de aanbouw uitgevoerd met een dubbele openslaande deur, zodat de tuin met de ruimte kan worden betrokken. De beglazing in de dubbele deur en de ramen ernaast zorgen voor een uitgebreide natuurlijke lichtinval. Dit zorgt voor een comfortabele slaapkamer welke ook ingericht kan worden tuinkantoor.

Deze houten aanbouw is conform de wensen van onze klant gebouwd. Omdat wij maatwerk leveren kunnen we ook een houten tuinkantoor, garage, mantelzorgwoning, gastenverblijf, poolhouse, tuinhuis, overkapping en vele ander buitenverblijven realiseren. Ook interesse? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Specificaties
Gevel: Zwart gemodificeerd hout, verticaal geplaatst
Dak: Plat dak
Deuren/ramen: Bestaande uit hardhout

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD