Logo Goed Verblijven

Aanbouw Doornspijk

Doornspijk

Onze klant aan het woord

Aanbouw Doornspijk
In het pittoreske Doornspijk heeft Goed Verblijven een prachtige aanbouw gerealiseerd. De aanbouw is volgens het houtskeletbouw principe gebouwd met Zweeds-rabat gevelbekleding. De afwerking van de boeidelen is gerealiseerd met een zinken kraal.

Traject
Nog voordat het idee van een aanbouw boven kwam, werd de woning in Doornspijk aangeschaft. Na even rond gekeken te hebben kwamen ze erachter dat er toch wel weinig ruimte was in de woning. Zodoende is het idee van een aanbouw geboren. Na kort te zoeken was Goedverblijven gevonden. Na enkele keren contact was het concept van de aanbouw geboren. De aanbouw zou een overkapping krijgen en zijn opgetrokken uit een houten skelet en Zweeds-rabat gevelbekleding. Binnen in de aanbouw is er ruimte gemaakt voor een toilet, badkamer en voorraadkast. Daarbij wordt de aanbouw ook gebruikt als entree van de woning. Hiervoor is er in de hoek een kapstok geplaatst.

Uitvoering
De aanbouw is uitgevoerd met een houten skelet met Zweeds-rabat gevelbekleding. Het dakhout is afgewerkt met EPDM-dakfolie, deze dakbedekking heeft een zeer lange geschatte levensduur van 40 jaar. De boeidelen zijn afgewerkt met een zinken kraal. De overkapping rust op 3 staanders die zijn afgewerkt met schoren en sierlijke randen. Door het grote contrast van zwarte gevelbekleding en witte boeidelen en afwerking, wordt een prachtig geheel gerealiseerd.

360° foto’s

Geïnspireerd?

Wij adviseren en begeleiden u graag bij het realiseren van een houten bouwwerk op maat.

GERELATEERD