Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Recreatiewoningen met platdak

Een houten recreatiewoning op maat realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze recreatiewoningen worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van woningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie. Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag.


Artikelen 1 tot 10 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Houten recreatiewoning Aalst

  Strakke recreatiewoning welke voorzien is van Ceder verticaal. Door duurzame gevelbekleding jaren plezier van uw recreatiewoning. Luifel is geïntegreerd in het ontwerp wat een mooie beschutting geeft. Rondom de ramen is het wat geaccentueerd door daar de wand naar voren te laten komen.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 9.40 m.
  Diepte: ca. 5.30 m.

  Meer info
  Vanaf € 76.824,00

 • Houten recreatiewoning Herentals

  De recreatiewoning Herentals is uitgerust met een prachtige waxedwood gevelbekleding en een cederen rhombus voorwand. Hierdoor heeft het geheel prachtige uitstraling.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 15.00 m.
  Diepte: ca. 7.40 m.

  Meer info
  Vanaf € 119.221,00

 • Houten recreatiewoning Vreeland

  Prachtige recreatiewoning met horizontale cederen gevelbeplanking. Door combinatie van recreatiewoning en veranda een leuk ontwerp.De zichtzijde van de recreatiewoning is voorzien van veel glas.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.20 m.

  Meer info
  Vanaf € 46.877,00

 • Houten recreatiewoning Schoten

  Moderne recreatiewoning met zwarte verticale gevelbeplanking. Door het gebruik van een prachtige combinatie van zwarte gevelbekleding en een blank cederen voorwand, wordt er een prachtig geheel gecreëerd.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 15.00 m.
  Diepte: ca. 7.60 m.

  Meer info
  Vanaf € 125.550,00

 • Houten recreatiewoning Bergen

  Modern, licht en duurzaam zijn de kenmerken van deze
  houten mantelzorgwoning. Heerlijk wegdromen vanuit uw stoel door één van de vele ruiten welk deze recreatiewoning bezit

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00m.
  Diepte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 66.000,00

 • Recreatiewoning Wouwse Plantage

  De mantelzorgwoning is afgewerkt met het rhombus profiel, dit profiel is uitgevoerd met ruimte tussen de latten. Om het geheel volledig waterdicht af te werken wordt er gebruik gemaakt van een folie. De recreatiewoning is uitgevoerd in ceder, deze prachtige houtsoort is ideaal voor het gebruik als rhombus profiel.

  Maatwerk 
  Uiteraard is deze recreatiewoning/chalet volledig naar uw wens aan te passen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer info
  Vanaf € 59.950,00

 • Recreatiewoning Peize

  De recreatiewoning Peize is uitgevoerd met een prachtige cederen voorwand. Deze is geplaatst onder een inpandige overkapping waardoor het ceder niet zeer snel zal vergrijzen.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.
  Wandhoogte: ca. 3.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 68.000,00

 • Mobiele chalet Wassenaar 900 x 330 cm.

  De chalet Wassenaar is uitgevoerd op een stalen onderstel, hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling. Daarnaast heeft de chalet een Modiwood wandbekleding, waardoor het geheel een zeer duurzame uitstraling heeft.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedtemaat ca. 330 cm.
  Dieptemaat ca. 900 cm.

  Meer info
  Vanaf € 52.680,00

 • Houten chalet Oudheusden 1100 x 400 cm.

  De chalet Oudheusden heeft een prachtige Modiwood wandbekleding, hierdoor wordt er een prachtig geheel gecreëerd. Verder heeft het geheel een zeer duurzame uitstraling.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedtemaat ca. 400 cm.
  Dieptemaat ca. 1100 cm.

  Meer info
  Vanaf € 78.044,00

 • Chalet Hoogeveen 900 x 480 cm.

  De houten chalet is uitgevoerd met een prachtige Modiwood wandbekleding. Hierdoor heeft het geheel een zeer moderne uitstraling. Het geheel wordt gebouwd op een stalen onderstel, waardoor het geheel verplaatsbaar is.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 900 cm.
  Diepte: ca. 408 cm.
  Hoogtemaat: ca. 230 cm.

  Meer info
  Vanaf € 63.437,00

Artikelen 1 tot 10 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4