Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Recreatiewoningen met platdak

Een houten recreatiewoning op maat realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze recreatiewoningen worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van woningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie. Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag.


Artikelen 31 tot 36 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Houten recreatiewoning Dordrecht

  De recreatiewoning Dordrecht is uitgevoerd met een ceder wandbekleding. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling en is het geheel zeer duurzaam. Daarnaast is de recreatiewoning uitgevoerd met antraciet kozijnen.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exactie prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 24.000,00

 • Houten recreatiewoning Drachten

  De recreatiewoning is uitgerust met een ruime inpandige luifel, waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Door het vele glas in de woning veel inval qua licht.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 17.00 m.
  Diepte: ca. 7.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 132.121,00

 • Houten recreatiewoning Garderen

  De houten recreatiewoning Garderen is uitgevoerd met een ruime overkapping. De staander is bekleed met witte platen, hierdoor wordt het een prachtig geheel.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.50 m.
  Diepte: ca. 13.90 m.

  Meer info
  Vanaf € 61.500,00

 • Houten recreatiewoning Geleen

  Prachtige recreatiewoning met riante vlonder rondom. Door de riante overkapping kunt u alle seizoenen buiten beleven. Daarnaast verzorgd dit model de optimale privacy voor u en uw gasten welke in het aangrenzend bouwwerk kunnen verblijven/slapen. De overkapping verbindt de beide verblijfsruimtes aan elkaar. 

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 19.00 m.
  Diepte: ca. 9.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 136.795,00

 • Houten recreatiewoning Gorinchem

  Riante recreatiewoning voorzien van Cederen wanden. Door de verticale beplanking een strakke uitstraling.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 43.177,00

 • Recreatiewoning Amstelveen

  De mantelzorgwoning is uitgevoerd met een lessenaarsdak. Hierdoor ontstaat een hoge gevel wat een ruimtelijk gevoel geeft. Ook ontstaat hierdoor, in combinatie met een verdiepte berging, ruimte voor een leuke slaapplek op de vide. Daarnaast is het geheel voorzien van grote hoeveelheden glas, waardoor er optimaal genoten kan worden van het buitenleven. De woning heeft een ruime woonkeuken, slaapkamer, badkamer en toilet. U bent vrij in de indeling van de woning, we zetten uw wensen graag om in een ontwerp.

  Afmetingen:
  Breedte: ca 11.00m
  Diepte: ca 5.00m
  Hoogtemaat: ca 4.00m

  Meer info
  Vanaf € 95.000,00

Artikelen 31 tot 36 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4