Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Recreatiewoningen

Een houten recreatiewoning op maat realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze recreatiewoningen worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van woningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie. Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag.


Artikelen 11 tot 20 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Mobiele Chalet Tiel 900 x 480 cm.

  De mantelzorgwoning Tiel is uitgevoerd op een Stalen onderstel. Hierdoor kan het geheel in totaliteit worden verplaatst en in zeer korte tijd ook op locatie worden gebouwd.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte ca. 480 cm.
  Diepte ca. 900 cm.
  Hoogtemaat ca. 250 cm.

  Meer info
  Vanaf € 63.437,00

 • Recreatiewoning Wouwse Plantage

  De mantelzorgwoning is afgewerkt met het rhombus profiel, dit profiel is uitgevoerd met ruimte tussen de latten. Om het geheel volledig waterdicht af te werken wordt er gebruik gemaakt van een folie. De recreatiewoning is uitgevoerd in ceder, deze prachtige houtsoort is ideaal voor het gebruik als rhombus profiel.

  Maatwerk 
  Uiteraard is deze recreatiewoning/chalet volledig naar uw wens aan te passen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

  Meer info
  Vanaf € 59.950,00

 • Mobiele chalet Zoeterwoude 750 x 480 cm.

  De chalet Zoeterwoude heeft het een zeer moderne uitstraling waardoor het een prachtige blanke verticale Modiwood wandbekleding heeft. Dit zorgt voor een prachtige moderne uitstraling.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte ca. 750 cm.
  Diepte ca. 480 cm.
  Hoogtemaat ca. 250 cm.

  Meer info
  Vanaf € 56.250,00

 • Recreatiewoning Noordwijk

  De recreatiewoning Noordwijk heeft een prachtige cederen gevelbekleding, hierdoor heeft het een prachtige uitstraling. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling en een zeer duurzaam geheel.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedtemaat ca. 930 cm.
  Dieptemaat ca. 640 cm.

  Meer info
  Vanaf € 113.000,00

 • Mobiele chalet Wassenaar 900 x 330 cm.

  De chalet Wassenaar is uitgevoerd op een stalen onderstel, hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling. Daarnaast heeft de chalet een Modiwood wandbekleding, waardoor het geheel een zeer duurzame uitstraling heeft.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedtemaat ca. 330 cm.
  Dieptemaat ca. 900 cm.

  Meer info
  Vanaf € 52.680,00

 • Recreatiewoning Ter Aar

  De recreatiewoning Ter Aar is uitgevoerd met een prachtige Waxedwood gevelbekleding, hierdoor is het geheel zeer duurzaam. Verder is het geheel gebouwd tussen een grote hoeveelheid bomen.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedtemaat: ca. 1000 cm.
  Dieptemaat: ca. 600 cm.
  Hoogtemaat: ca. 550 cm.

  Meer info
  Vanaf € 62.950,00

 • Houten recreatiewoning Dendermonde

  De houten recreatiewoning Dendermonde is uitgerust met een ruime overkapping waardoor u heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Een groot gedeelte is gestuct waardoor er een prachtig geheel wordt gecreëerd.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 10.00 m.
  Diepte: ca. 5.00m.

  Meer info
  Vanaf € 71.000,00

 • Chalet Hoogeveen 900 x 480 cm.

  De houten chalet is uitgevoerd met een prachtige Modiwood wandbekleding. Hierdoor heeft het geheel een zeer moderne uitstraling. Het geheel wordt gebouwd op een stalen onderstel, waardoor het geheel verplaatsbaar is.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 900 cm.
  Diepte: ca. 408 cm.
  Hoogtemaat: ca. 230 cm.

  Meer info
  Vanaf € 63.437,00

 • Houten recreatiewoning Brugge

  Strak, tijdloos en modern zijn de pijlers van deze recreatiewoning. Door de geïntegreerde overkapping is het lekker droog binnenkomen en kunt u makkelijk bij regenachtig weer de deuren open zetten.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 8.80 m.
  Diepte: ca. 8.15 m.

  Meer info
  Vanaf € 83.175,00

 • Mobiele chalet Geldermalsen 750 x 480 cm.

  De chalet Geldermalsen is uitgevoerd met een verticale Modiwood zwarte gevelbekleding, hierdoor heeft het geheel een zeer moderne uitstraling. Verder zorgen de ramen en deuren voor een prachtige uitstraling.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte ca. 750 cm.
  Diepte ca. 480 cm.
  Hoogtemaat ca. 250 cm.

  Meer info
  Vanaf € 56.250,00

Artikelen 11 tot 20 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5