Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Recreatiewoningen

Een houten recreatiewoning op maat realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze recreatiewoningen worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van woningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie. Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag.


Artikelen 31 tot 40 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6
 • Houten recreatiewoning Haarlem

  Riante recreatiewoning voorzien van Cederen wanden. Door de verticale beplanking een strakke uitstraling.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Meer info
  Vanaf € 55.450,00

 • Houten recreatiewoning Bilthoven

  De houten recreatiewoning Bilthoven is uitgerust met een voleldige glaswand. Hierdoor krijgt u een prachtig geheel met veel licht. Verder is het geheel uitgerust met prachtige spanten.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 13.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 132.275,00

 • Houten recreatiewoning Breskens

  De houten recreatiewoning Breskens is uitgerust met een cedral wandbekleding. Hierdoor heeft het geheel een utistekende duurzaamheid, waardoor je zonder onderhoud optimaal kunt genieten van de recreatiewoning.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 6.00 m.
  Diepte: ca. 8.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 48.000,00

 • Houten recreatiewoning Amsterdam

  De houten recreatiewoning Amsterdam is uitgerust met een prachtige waxedwood gevelbekleding. Daarnaast is er veel glas in de recreatiewoning geplaatst, waardoor u nooit last heeft van licht gebrek.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 20.00 m.
  Diepte: ca. 10.65 m.

  Meer info
  Vanaf € 89.950,00

 • Recreatiewoning Hooglanderveen

  De recreatiewoning Hooglanderveen is uitgevoerd met een modiwood gevelbekleding. Daarnaast geeft de aanbouw veel ruimte waardoor u optimaal kunt genieten.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Uiteraard voorzien wij u graag van een exacte prijs die overeenkomt met uw wensen en situatie.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 8.50 m.
  Diepte: ca. 11.60 m.
  Goothoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 115.000,00

 • Houten recreatiewoning Alphen aan den Rijn

  De recreatiewoning Alphen aan den Rijn is uitgerust met een prachtige zwarte verticale wandbekleding. Hierdoor heeft het geheel een prachtige uitstraling, door het geheel te voorzien van veel ramen en deuren heeft u ruim voldoende licht in de recreatiewoning.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 15.00 m.
  Diepte: ca. 7.40 m.

  Meer info
  Vanaf € 120.000,00

 • Houten recreatiewoning Ermelo

  De houten recreatiewoning Ermelo is een riante woning welke bekleed is met het uiterst duurzaam Red Cedar. Daarnaast is het dak voorzien van dakpannen en riante dakkapel.

  Door de diverse dakramen, dakkapel, ramen en deuren is de woning voorzien van veel daglicht. De ramen en deuren zijn vervaardig uit hardhout.

  Uiteraard is dit volledig aanpasbaar aan de hand van uw wensen.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 12.00 m.
  Diepte: ca. 6.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 125.000,00

 • Houten recreatiewoning Goes

  Houten recreatiewoning Goes
  Een typische Zeeuwse recreatiewoning met het kleuren contrast
  zwart, wit en rood. Wanden zijn voorzien van zwarte
  potdekselplanken gewaxed. Betekend hoge duurzaamheid.  

  Maatwerk
   
  Uiteraard is deze recreatiewoning/chalet volledig naar uw wens aan 
  te passen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u 
  kunnen betekenen.

  Meer info
  Vanaf € 64.765,00

 • Recreatiewoning Heiloo

  De houten recreatiewoning is in de basis een eenvoudig model met een zadeldak en zwart potdeksel modiwood. Door de enorme glaspartij aan de voorzijde krijgt de recreatiewoning een eigentijdse uitstraling. Daarnaast zorgt de glaspartij voor een groten hoeveelheid licht wat het prettig verblijven maakt.

  Een gedeelte van de woning is voorzien van een verdieping. Grotendeels blijft de nok in het zicht wat het geheel optische zeer ruim maakt. Daarnaast zijn er voor extra lichtinval diverse dakramen toegevoegd.

  Maatvoering:
  Breedte: ca. 5.50 m.
  Diepte: ca. 10.00 m. 
  Wandhoogte: ca. 2.70 m.
  Nokhoogte: ca. 5.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 107.500,00

 • Recreatiewoning Slagharen

  De recreatiewoning Slagharen is uitgerust met een ruime vide. Het geheel is voorbereid voor 6 tot 8 personen, met een ruim zit gedeelte en een prettige buitenruimte. Verder is het geheel uitgerust met voldoende grote ramen, waardoor u overdag ruim voldoende natuurlijk licht heeft.

  Door de recreatiewoning Slagharen uit te voeren met een cederen gevelbekleding en eiken staanders, hierdoor heeft de recreatiewoning een zeer hoge duurzaamheid. U kunt hierdoor ongestoord genieten.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 8.75 m.
  Diepte: ca. 6.5 m.
  Wandhoogte: ca. 2.35 m.
  Nokhoogte: ca. 5.25 m.

  Meer info
  Vanaf € 83.175,00

Artikelen 31 tot 40 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 2
 2. 3
 3. 4
 4. 5
 5. 6