Heeft u vragen? Bel 0525-655123 of Whatsapp Whatsapp ons op 06-82838759

Recreatiewoningen

Een houten recreatiewoning op maat realiseren is één van de mogelijkheden van Goed Verblijven. Deze recreatiewoningen worden conform uw wensen geproduceerd. Hieronder staan tal van woningen die allemaal aan te passen zijn aan uw situatie. Uiteraard kunnen wij de woningen sleutelklaar opleveren, inclusief de fundering, het sanitair, de keuken en de technische installatie. Waar nodig kunnen wij u ook helpen met de vergunningsaanvraag.


Artikelen 51 tot 60 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 4
 2. 5
 3. 6
 4. 7
 5. 8
 • Houten recreatiewoning Heemskerk

  De houten recreatiewoning Heemskerk is uitgevoerd met een prachtige zwarte modiwood wandbekleding. De recreatiewoning is uitgerust met een inpandige luifel, waardoor je ook prettig droog de woning kunt betreden.

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 7.00 m.
  Diepte: ca. 9.50 m.

  Meer info
  Vanaf € 71.425,00

 • Recreatiewoning Venlo

  De recreatiewoning Venlo is uitgerust met een modiwood wandbekleding. Door het geheel te bekleden met modiwood zweeds rabat, wordt er een prachtig geheel gecreëerd.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 8.80 m.
  Diepte: ca. 8.20 m.

  Meer info
  Vanaf € 77.504,00

 • Houten recreatiewoning Delft

  De houten recreatiewoning Delft is uitgevoerd met een ruime beneden verdieping. Hierdoor heeft u ruimte om beneden volledig beneden te leven. Hierdoor is het ook geschikt als u minder goed te been bent.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 8.40 m.
  Diepte: ca. 8.45 m.

  Meer info
  Vanaf € 87.563,00

 • Houten recreatiewoning Drachten

  De recreatiewoning is uitgerust met een ruime inpandige luifel, waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Door het vele glas in de woning veel inval qua licht.

  De vermelde vanaf prijs is gebasseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 17.00 m.
  Diepte: ca. 7.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 132.121,00

 • Houten recreatiewoning Apeldoorn

  Strakke recreatiewoning met horizontale bekleding. Vanwege de aangebrachte latjes een fraai uiterlijk. Daarnaast is er in de keuken zicht tot in de nok. Zodoende een gigantische vrije kijk en optische ruim.

  De aangegeven vanaf prijs betreft het getoonde model casco uitgevoerd. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Meer info
  Vanaf € 148.036,00

 • Houten recreatiewoning Kaatsheuvel

  Houten recreatiewoning Kaatsheuvel
  Recreatiewoning met riante overkapping en zinken dakplaten.
  De gevels zijn voorzien van zwart potdeksel gewaxed.
  Deze woning is ook voorzien van een houtkachel.


  Maatwerk
   

  Uiteraard is deze recreatiewoning volledig naar uw wens aan 
  te passen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u 
  kunnen betekenen.

  Meer info
  Vanaf € 51.980,00

 • Houten recreatiewoning Schoten

  Moderne recreatiewoning met zwarte verticale gevelbeplanking. Door het gebruik van een prachtige combinatie van zwarte gevelbekleding en een blank cederen voorwand, wordt er een prachtig geheel gecreëerd.

  De genoemde vanaf prijs is casco en voorzien van standaard ramen/ deuren en gevelbekleding. Graag voorzien wij u van een exacte prijs, met de door uw gewenste afwerking en het gebruik van duurzame materialen.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 15.00 m.
  Diepte: ca. 7.60 m.

  Meer info
  Vanaf € 125.550,00

 • Houten recreatiewoning Bussum

  De cederen recreatiewoning Bussum is uitgerust met veel glas in de voorzijde. De ramen zijn voorzien van dubbel glas, daarnaast zijn de kozijnen vervaardigd uit dark red meranti.

  De genoemde vanaf prijs betreft een casco bouwwerk, dat is voorzien van standaard ramen en deuren. Dankzij de korte lijnen en advies op locatie kan Goed Verblijven u een zeer gerichte scherpe prijs aanbieden.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 11.50 m.
  Diepte: ca. 5.30 m.

  Meer info
  Vanaf € 81.233,00

 • Houten recreatiewoning Almere

  Riante recreatiewoning welke in een L vorm staat. Wanden bestaan uit red ceder geventileerd aangebracht. Door de toepassing van veel ramen en deuren veel licht in de chalet. 

  De vermelde vanaf prijs is gebaseerd op een casco bouwwerk, dat voorzien is van standaard ramen, deuren en gevelbekleding. Wanneer u de exacte prijs wenst te weten inclusief afbouw en luxere deuren (conform foto) neemt dan contact met ons op of stuur ons een bericht.

  Afmetingen:
  Breedte: ca. 9.00 m.
  Diepte: ca. 9.00 m.

  Meer info
  Vanaf € 69.083,00

 • Houten recreatiewoning Bruinisse

  Houten chalet/recreatiewoning Bruinisse  
  Deze recreatiewoning heeft prachtige contouren.
  Door de deels binnen terras te creëren kunt u heerlijk

  uit de wind van het voorjaar- en najaarszonnetje genieten.
  Uiteraard biedt de overkapping ook schaduw bij warm weer.

  Het verblijven in deze recreatiewoning is dan ook werkelijk
  goed verblijven in zomer en in winter.

  Maatwerk 
  Uiteraard is deze recreatiewoning/chalet volledig naar uw wens aan 
  te passen. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u 
  kunnen betekenen.

  Meer info
  Vanaf € 115.022,00

Artikelen 51 tot 60 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 4
 2. 5
 3. 6
 4. 7
 5. 8